Δημόσιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Μόνιμες θέσεις στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη η υποβολή των αιτήσεων - Πότε ολοκληρώνεται η διαδικασία

21/12/2018 | 10:52

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις μόνιμες θέσεις στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, του υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Οι προσλήψεις αφορούν συνολικά 12 υπαλλήλους καλλιτεχνικού προσωπικού, οι οποίοι θα καλύψουν κενές θέσεις ανά έδρα και ειδικότητα.

Σε πρόσφατο ρεποορτάζ του workenter είχε δημοσιευτεί η σχετική εγκριτική απόφαση του αρμόδιου υπουργείου και το σχετικό ΦΕΚ με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι (Δείτε: ΑΣΕΠ: 12 θέσεις στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΦΕΚ)).

Οι προσλήψεις θα διεξαχθούν μέσω γραπτού διαγωνισμού, του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την εξεταστέα ύλη (και) στην ιστοσελίδα του φορέα.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων-δικαιολογητικών έχει αρχίσει από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Σημαντικό: Μαζί με την υποβολή των αιτήσεων οι συμμετέχοντες οφείλουν να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής προσωπικότητας και ικανότητας τους. Όσοι υποψήφιοι θέλουν να στείλουν ταχυδρομικά αιτήσεις-δικαιολογητικά θα πρέπει η απόδειξη κατάθεσής τους να είναι μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου και όσοι τις υποβάλουν στη Γραμματεία της Κ.Ο.Θ. θα πρέπει η υποβολή τους να γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (7:00-15:00).

Πατήστε στην εφαρμογή «Δείτε το έγγραφo» για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του φορέα (στο τέλο της σελίδας υπάρχουν και έγγραφα με την αίτηση σε ελληνικά και αγγλικά)