Δημόσιο

ΑΣΕΠ 1Γ/2017: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τους 548 στο υπ. Οικονομικών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μιλούν στο workenter στελέχη που επεξεργάζονται τις αιτήσεις

Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανεξάρτητη Αρχή για την δημοσίευση των αποτελεσμάτων

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων του γραπτού διαγωνισμού (1Γ/2017) για την πρόσληψη 548 μονίμων υπαλλήλων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ ανέφεραν στο workenter ότι ο έλεγχος βρίσκεται σε ικανοποητικό σημείο, εξηγώντας: "Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο γραπτός. Κάθε αίτηση απαιτεί διπλό έλεγχο, διότι θα πρέπει τα μόρια της κάθε υποψηφιότητας ξεχωριστά, (προϋπηρεσία, τίτλοι σπουδών, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κλπ), να προστεθούν στην επίδοση των γραπτών εξετάσεων". 

Σε ερώτηση του workenter για το πότε τα αποτελέσματα, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: "Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν -πιθανότατα- το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου".

Υπενθυμίζεται ότι, όπως το workenter στις 4 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι που ξεπέρασαν τη βάση έχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας, σε συνδυασμό πάντοτε με τη σειρά δήλωσης των θέσεων και την πληρότητα του φακέλου.  

Το ίδιο στέλεχος υπογράμμιζε ότι η σειρά δήλωσης των θέσεων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των προσωρινά διοριστέων.