Δημόσιο

287 μόνιμες θέσεις σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΥΔΑΠ

Αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε όλη την χώρα (42 ειδικότητες)

Στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για την πρώτη προκήρυξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Προσκλητήριο διορισμού σε υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απευθύνουν ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΥΔΑΠ. 

Στην διάθεση των υποψηφίων βρίσκονται 287 θέσεις που αφορούν σε 42 διαφορετικές ειδικότητες. 

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για αυτές τις περιζήτητες προκηρύξεις, ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης με την πρώτη προκήρυξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (λήγει 31 Μαρτίου). 

Σημειώστε:  

  • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (1η προκήρυξη): θα προσληφθούν 18 υπάλληλοι, κυρίως, μηχανικοί διαφόρων  ειδικεύσεων, λογιστές, προγραμματιστές. Η προθεσμία για τις αιτήσεις ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου. Διαβάστε «Νέες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ανακοίνωση)», για να δείτε όλες τις ειδικότητες και τα προσόντα. 
  • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (2η προκήρυξη): θα επιλεγούν 60 μηχανοδηγοί με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσων άρχισε στις 14 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου. Δείτε «60 νέες θέσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (2η ανακοίνωση)», για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη της εταιρίας. 
  • ΕΥΔΑΠ (1η προκήρυξη): θα προσληφθεί προσωπικό 30 διαφορετικών ειδικοτήτων για, συνολικά, 209 μόνιμες θέσεις. Η προθεσμία για τις αιτήσεις αρχίζει στις 18 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 3 Μαΐου. Διαβάστε «Ολόκληρη η προκήρυξη για την πρόσληψη 209 μονίμων στην ΕΥΔΑΠ», για να δείτε προσόντα, δικαιολογητικά και μολόκληρη την προκήρυξη του ΑΣΕΠ.