Δημόσιο - ΑΣΕΠ

Γραπτός ΑΑΔΕ: Το... κλειδί για τον μόνιμο διορισμό

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι της 1Γ/2022

Ολόκληρη τη βιβλιογραφία για τις γραπτές εξετάσεις της ΑΑΔΕ εμπεριέχεται στην προετοιμασία που προσφέρουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις"

Το... κλειδί για επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις της ΑΑΔΕ (προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Γ/2022) βρίσκεται στην ανταπόκριση των υποψηφίων στη μέθοδο πολλαπλών επιλογών - multiple choice.

Στην εξώθυρα του διορισμού θα βρεθούν όσοι εξεταζόμενοι διαθέτουν εξοικείωση με το σύστημα πολλαπλών επιλογών, απαντώντας σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις είναι εφικτό.

Αυτοί που θα απαντήσουν ορθά στις εύκολες και στις μεσαίας δυσκολίας ερωτήσεις θα πιάσουν τη βάση. Όσοι όμως απαντήσουν σωστά (και) στις ερωτήσεις υψηλών απαιτήσεων θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για μόνιμο διορισμό. 

Για να πετύχετε το απόλυτο στις εξετάσεις, ακουμπώντας τις παρυφές του "άριστα", θα πρέπει να ακολουθήσετε μία εκπαίδευση που σας βελτιώνει συνεχώς στο σύστημα multiple choice. Αυτό ακριβώς κάνει το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" στην κοινή πρωτοβουλία με το workenter.gr.

Μπείτε σήμερα κιόλας στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της "Επίγνωσης" για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας στα online τεστ, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ. Έχετε τη δυνατότητα να επανέρχεστε διαρκώς στα online τεστ, βελτιώνοντας θεαματικά τις επιδόσεις σας.

Η πρόταση προετοιμασίας για τον γραπτό της ΑΑΔΕ που σας προτείνει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" έχει επτά σημεία υπεροχής:

 1. Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή πάνω στην ύλη
 2. Άρθρα και links για επίκαιρη ενημέρωση
 3. Σημειώσεις καθηγητών
 4. Online τεστ στα πρότυπα ΑΣΕΠ
 5. Προσθέτες σημειώσεις γραμμένες από τους καθηγητές
 6. Προσομοίοση τεστ σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων ΑΣΕΠ
 7. Επικοινωνία με καθηγητές για επίλυση αποριών

 

Κάντε τώρα εγγραφή

 

Κάντε τώρα εγγραφή, μπείτε στην πλατφόρμα. Θα πάρετε το σύνολο του εκπαιδευτικού υλικούΠρολαβαίνετε να κάνετε πλήρη και ολοκληρωμένη προετοιμασία! 

 
Προσφέρονται δύο πακέτα: 
 
Α. Βασικό (Basic) στην τιμή των 300 ευρώ 
Β. Δυναμικό (Dynamic) στην τομή των 450 ευρώ

 

Τι πρέπει να κάνετε:

 1. Μπείτε στο https://diagonismos.workenter.gr/ 
 2. Επιλέξτε πρόγραμμα (Βασικό ή Δυναμικό)
 3. Πατήστε το κουμπί "ΑΓΟΡΑ"
 4. Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail
 5. Επιλέξτε ειδικότητα και ομάδα μαθημάτων, κλικάροντας το βελάκι στην ένδειξη "Κάντε μία επιλογή"
 6. Κάντε την παραγγελία σας

Κάντε την εγγραφή σας, πατώντας ΕΔΩ