Επικαιρότητα

Δεμένα πλοία λόγω των ισχυρών νοτιάδων

Δείτε ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελέστηκαν

Τοπικά τα 9 μποφόρ φτάνουν οι άνεμοι στα πελάγοι
29/11/2021 | 17:37

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια οι ισχυροί νοτιάδες που σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν στα πελάγη φτάνουν τα 7 – 8 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Αύριο το πρωί, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και τοπικά στα πελάγη τοπικά στα 9 μποφόρ.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιήθηκαν τα απογευματινά δρομολόγια, του «Blue Star Naxos» για Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, και του «Blue Star 2» για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κω και Ρόδο.

Επίσης δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του «Blue Star Myconos» για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Ευδηλο, Καρλόβασι Βαθύ και του «Αδαμάντιος Κοραής» για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα.

Αύριο το πρωί δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του «Blue Star Delos» για Πάρο, Νάξο, Ίο, Θήρα και του «Blue Star Paros» για Σύρο, Τήνο, Μύκονο.

Από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες ενώ κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για Μαρμάρι.

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Κέα και Κύθνο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα το βράδυ και αύριο καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια των πλοίων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.