ΟΑΕΔ - Προγράμματα Εργασίας

Άνοιξε τις πύλες της η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»

Πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας για διάφορες ειδικότητες και εξειδικεύσεις

Η λίστα με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας - Όλες οι χρηστικές πληροφορίες και τα ενεργά links
20/11/2021 | 10:29

ΟΑΕΔ - Ειδήσεις: Ξεκίνησε η δεύτερη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση, που ξεκίνησε στις 10:00 και ολοκληρώνεται στις 18:00 το απόγευμα, θα συμμετάσχουν 61 επιχειρήσεις με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους κλάδους βιομηχανίας τροφίμων, μεταφορών-logistics, πληροφορικής, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, παροχής υπηρεσιών φύλαξης, τεχνικών/κατασκευών, διαφήμισης, κ.α.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος είναι δωρεάν, με απαραίτητη προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Η προσέλευση θα γίνει με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται σε κλειστούς χώρους.

Έκλεισαν οι προεγγραφές - Πώς θα πάρουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι

Όπως ενημερώνει ο ΟΑΕΔ, ο αριθμός των προεγγραφών έχει ήδη συμπληρωθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αναγράφοντας στο θέμα την ειδικότητα και την περιοχή κατοικίας τους, ώστε οι εργασιακοί σύμβουλοι να επικοινωνήσουν μαζί τους για την προώθηση του βιογραφικού.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» και οι ζητούμενες ειδικότητες βρίσκονται στη διεύθυνση: https://www.oaed.gr/storage/logo/symmetexuses-epixirhsis.pdf.

Οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων του Οργανισμού που υλοποιούνται, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ https://www.oaed.gr/  και https://www.oaed.gr/hmera-karieras-2021