Επικαιρότητα

«Μπάλλος»: Νεκρός βρέθηκε ο 69χρονος βοσκός στην Εύβοια

Χωρίς τις αισθήσεις του εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή Τσακαίοι

Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του και συγκεκριμένα η πόρτα και άλλα κομμάτια ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.
15/10/2021 | 12:40

Από χθες αγνοούταν ένας άνδρας 69χρονος βοσκός στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική καθώς εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του λόγω ορμητικών νερών που υπάρχουν στην περιοχή από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του και συγκεκριμένα η πόρτα και άλλα κομμάτια ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

 

Σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, πριν από λίγο νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος.

Η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή Τσακαίοι. 

Επιστρατεύτηκαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ομάδα έρευνας διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο, καθώς και ομάδα Σ.ΜΗ.Ε.Α από την ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής. Παράλληλα, συνέδραμαν το Λιμενικό Σώμα και εθελοντές.

Σε επικοινωνία του με τις αρχές νωρίτερα, ο 70χρονος είχε περιγράψει πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι ήταν κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Σημειώνεται ότι η υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα, η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή, τα 8 πλημμυρισμένα σπίτια και ο απεγκλωβισμός των οικογενειών που είδαν τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια τους, μαζί με τον μέχρι πρότινος αγνοούμενο 70χρονο βοσκό, είναι τα καθοριστικά σημεία που όλη τη νύχτα έκαναν έντονη την αγωνία στην περιοχή.