Δημόσιο

Ποια προκήρυξη μονίμων κάνει όλα τα πτυχία δεκτά

Συμμετέχουν οι τίτλοι σπουδών από ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

Προνομιακή ενημέρωση καθημερινά και δωρέαν Μητρώο με μόλις 30 ευρώ

Χρυσή ευκαιρία διορισμού για όλους ανεξαιρέτως τους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτους Λυκείου συνιστά η προκήρυξη 8Κ/2021.

Πρόκειται για έναν σπάνιο διαγωνισμό, δεδομένου ότι κάνει δεκτούς όλους τους τίτλους σπουδών από πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Λύκεια.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη διακρίνεται και από ένα άλλο στοιχείο: διαθέτει μακράν τις περισσότερες θέσεις διοικητικών σε διαγωνισμό που έχει βγει μέχρι τώρα. 

Προετοιμάστε από τώρα την υποψηφιότητά σας, αξιοποιείστε την προσφορά του workenter.gr

Αν κάνετε ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ", σας κάνουμε δώρο τη δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ ή την επικαιροποίηση του.

Σημαντικό: Για την τρέχουσα περίοδο η προσφορά περιλαμβάνει -εκτός από τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση Μητρώου- και την δωρεάν υποβολή μίας αίτησης στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, 25.000 θέσεων, το οποίο θα εκδοθεί το προσεχές διάστημα(*).

(*Για να γίνει η αίτηση στο νέο κοινωφελές θα πρέπει να διαθέτετε Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ και να μην συμμετείχατε στο προηγούμενο κοινωφελές (των 35.000 θέσεων).

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" είναι μόλις 30 ευρώ. Κάντε τώρα ετήσια συνδρομή ΕΔΩ και κερδίστε 3πλά:

  1. Προνομιακή ενημέρωση για έναν ολόκληρο χρόνο
  2. Δημιουργία (ή επικαιροποίηση) Μητρώου
  3. Αίτηση στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα 
  • ΚΑΝΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, με ετήσια συνδρομή, στην υπηρεσία  "Διορισμός ΤΩΡΑ", πρέπει να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr αναγράφοντας τα εξής:

  • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ (στο θέμα του e-mail) + ΑΙΤΗΣΗ ΟΑΕΔ (αν σας ενδιαφέρει)
  • Το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο και το e-mail με οποίο εγγραφήκατε (μέσα στο κείμενο του μηνύματος)

Όσοι έχετε μηνιαία συνδρομή και θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς, μπορούμε να μετατρέψουμε την παλιά εγγραφή σας σε ετήσια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099 
  • 211 9555 022