Δημόσιο

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ Μητρώο για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 8Κ/2021 - Μόνιμοι

Με ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

Προνομιακή ενημέρωση καθημερινά + δωρέαν Μητρώο + μία αίτηση στο νέο κοινωφελές

Προετοιμάστε από τώρα την υποψηφιότητά σας για την προκήρυξη 8Κ/2021, αξιοποιώντας τη μεγάλη προσφορά της συνδρομητικής υπηρεσίας ενημέρωσης  "Διορισμός ΤΩΡΑ". 

Αν κάνετε ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ", σας κάνουμε δώρο τη δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ ή την επικαιροποίηση του.

Σημαντικό: Για την τρέχουσα περίοδο η προσφορά περιλαμβάνει -εκτός από τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση Μητρώου- και την δωρεάν υποβολή μίας αίτησης στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, 25.000 θέσεων, το οποίο θα εκδοθεί το προσεχές διάστημα(*).

(*) Για να γίνει η αίτηση στο νέο κοινωφελές θα πρέπει να διαθέτετε Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ και να μην συμμετείχατε στο προηγούμενο κοινωφελές (των 35.000 θέσεων).

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" είναι μόλις 30 ευρώ. Κάντε τώρα ετήσια συνδρομή ΕΔΩ και κερδίστε 3πλά:

  1. Προνομιακή ενημέρωση για έναν ολόκληρο χρόνο
  2. Δημιουργία (ή επικαιροποίηση) Μητρώου
  3. Αίτηση στο νέο κοινωφελές πρόγραμμα 

  • ΚΑΝΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, με ετήσια συνδρομή, στην υπηρεσία  "Διορισμός ΤΩΡΑ", πρέπει να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr αναγράφοντας τα εξής:

  • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ (στο θέμα του e-mail) + ΑΙΤΗΣΗ ΟΑΕΔ (αν σας ενδιαφέρει)
  • Το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο και το e-mail με οποίο εγγραφήκατε (μέσα στο κείμενο του μηνύματος)

Όσοι έχετε μηνιαία συνδρομή και θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς, μπορούμε να μετατρέψουμε την παλιά εγγραφή σας σε ετήσια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099 
  • 211 9555 022