Δημόσιο

ΑΣΕΠ - 155 προσλήψεις στην Αθήνα: Η αίτηση ΣΟΧ και πώς συμπληρώνεται

Αναλυτικά οι οδηγίες συμπλήρωσης του έντυπου - Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Την ειδική αίτηση ΣΟΧ 2 οφείλουν να συμπληρώσουν όσοι διεκδικούν μία από τις 155 θέσεις εργασίας που προκήρυξε ο Δήμος Αθηναίων.
23/09/2021 | 10:40

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ: Την ειδική αίτηση ΣΟΧ 2 οφείλουν να συμπληρώσουν όσοι διεκδικούν μία από τις 155 θέσεις εργασίας που προκήρυξε ο Δήμος Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι μεγάλο ποσοστό υποψηφίων απορρίπτονται, λόγω ελλιπούς ή λανθασμένης συμπλήρωσης της αίτησης.

Επισυνάψτε στον φάκελο υποψηφιότητας όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τις ιδιότητες που επικαλείστε στην αίτησή σας. Εάν παραλείψετε κάποιο πιστοποιητικό δεν κερδίζετε μόρια. Η απλή αναφορά της ιδιότητας στην αίτηση δεν αρκεί, πρέπει να τεκμηριώνεται η αλήθεια των δηλωθέντων.

Αναλυτικά οι οδηγίες συμπλήρωσης του έντυπου ΣΟΧ:

(1) Σημειώστε τον αριθμό της προκήρυξης. Βρίσκεται στην επικεφαλίδα του κειμένου (της προκήρυξης). Για παράδειγμα, η προκήρυξη των 155 θέσεων του δήμου Αθηναίων έχει αριθμό: «ΣΟΧ 6/2021».

(2) Γράψτε με κεφαλαία γράμματα την επωνυμία του φορέα πρόσληψης. Για παράδειγμα : ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 

(3) Συμπληρώστε τα ατομικά σας στοιχεία αναλυτικά και με ακρίβεια, χωρίς να ξεχάσετε τα απαραίτητα: τηλέφωνο και e-mail. Η αίτηση απορρίπτεται εάν δεν έχουν δηλωθεί όλα τα στοιχεία.

(4) Δηλώστε τις επιλογές σας, με σειρά προτίμησης, όσον αφορά στις θέσεις διορισμού. Η προτίμηση δηλώνεται με κωδικό. Θα τον βρείτε στο σημείο που αναγράφονται οι θέσεις, αριστερά στην σελίδα. Για παράδειγμα, εάν -στην προκήρυξη του δήμου Αθηναίων- σημειώσουμε τον κωδικό 102, σημαίνει ότι επιλέγουμε τον κωδικό ως πρώτη επιλογή διορισμού. Σημειώνεται ότι στην Αττική δεν υφίσταται το κριτήριο της εντοπιότητας. Σε περίπτωση που προκήρυξη θέτει το συγκεκριμένο κριτήριο, σημειώστε με τον αριθμό «1», την προτίμηση σας για θέση υπηρεσίας που υπάρχει εντοπιότητα (δηλαδή, προτάσσονται στην πρόσληψη οι μόνιμοι κάτοικοι). Στην τρίτη και τέταρτη σειρά του πεδίου σημειώνουμε τους μήνες εμπειρία που αποκτήθηκαν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αντίστοιχα.

(5) Σημειώστε τις ιδιότητες που έχετε και πιστοποιούνται με βεβαιώσεις.

(6) Αναφέρατε τα δικαιολογητικά που επισυνάπτετε στον φάκελο υποψηφιότητας.

(7) Υπογράψτε την αίτησή σας.

Κάντε σωστή αίτηση με τις workenter υπηρεσίες

Για ορθές και έγκυρες -κατά τα πρότυπα του ΑΣΕΠ υποψηφιότητες μονίμων και εποχικών απευθυνθείτε, τώρα, στην υπηρεσία συμπλήρωσης αιτήσεων του workenter.gr.

Ενδιαφερόμενοι απ΄ όλη τη χώρα μπορούν να καλούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 050
  • 211 9555 025
  • 211 9555 099

Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας. 

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη.