Δημόσιο

2.537 μόνιμοι με έξι προκηρύξεις - Κάντε Μητρώο

Προσλήψεις σε: ΟΑΕΔ, Κτηματολόγιο, υπουργείο Τουρισμού, Καταστήματα Κράτησης, Τράπεζα της Ελλάδος, Εθν.Τυπογραφείο

Μην περιμένετε να βγει μια προκήρυξη (με προθεσμίες) για να φτιάξετε Μητρώο

"Μπαράζ" προκηρύξεων είναι έτοιμο να εκδώσει το ΑΣΕΠ. Η αρχή θα γίνει με την 8Κ/2021 (120 μόνιμοι, κυρίως διοικητικοί, σε ΟΑΕΔ και Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων).

Αμέσως μετά, η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή προγραμματίζει την έκδοση των παρακάτω διαγωνισμών:

  • 9Κ/2021: 416 μόνιμοι στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας. Ζητείται προσωπικό αποκλειστικά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • 255 στο υπουργείο Παιδείας. Ενισχύονται η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα. Θα ζητηθεί προσωπικό κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.
  • 101 σε Εθνικό Κτηματολόγιο, υπουργείο Τουρισμό και Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ). Θα ζητηθεί προσωπικό κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.
  • 50 στο Εθνικό Τυπογραφείο και την Τράπεζα της Ελλάδος. Θα ζητηθεί προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.
  • 1.595 στους δήμους. Θα προσληφθούν υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα διενεργηθούν από το σύστημα ΑΣΕΠ, δηλαδή θα είναι προκηρύξεις "Κ".

Μητρώο: Το 1ο βήμα για μόνιμο διορισμό

Προετοιμάστε από τώρα την υποψηφιότητά σας για τις επερχόμενες προκηρύξεις μονίμων. Το πρώτο και κυριότερο βήμα για τη μόνιμη πρόσληψή σας είναι η δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για την ηλεκτρονική "ταυτότητά" σας που περιλαμβάνει όλα τα κρίσιμα στοιχεία του βιογραφικού σας (πτυχίο, απολυτήριο, προϋπηρεσία, γνώσεις ξένων γλωσσών, χειρισμού Η/Υ κλπ).

Εάν δεν έχετε Μητρώο δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση σε διαγωνισμούς μονίμων ("Κ"). 

Απευθυνείτε στις υπηρεσίες του workenter για να κάνετε έγκυρα το Μητρώο σας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 025
  • 211 9555 099

Εναλλακτικά

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση ypiresies@workenter.gr αναγράφοντας στο θέμα "ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας. 

Εργασιακός σύμβουλος θα σας απαντήσει για τα επόμενα βήματα.

Σημαντικό: Μην περιμένετε να βγει μια προκήρυξη (με προθεσμίες) για να φτιάξετε Μητρώο. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνετε... εκτός, εάν προσπαθήσετε να φτιάξετε Μητρώο και αίτηση μαζί, λόγω συχνών υπερφορτώσεων του συστήματος του ΑΣΕΠ!