Ιδιωτικός τομέας

Ηλεκτρολόγοι, χειριστές, αποθηκάριοι στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Προσόντα και φόρμα υποβολής βιογραφικού

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία προσλαμβάνει υποψηφίους τριών ειδικοτήτων σε Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο.
01/08/2021 | 07:52

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, είναι μέλος του Ομίλου Carlsberg, θέλει να πρωτοπορεί και να εδραιώνει την ισχυρή θέση που κατέχει στον κλάδο της ζυθοποιίας.

Μεθοδική και συστηματική εργασία για την ανάπτυξη της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για τους εργαζόμενους και συνεργάτες, την εταιρεία και πάνω απ’ όλα για την κοινωνία και το καταναλωτικό κοινό.
 
Επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να εξελίξει τις δυνατότητές του και να αναδείξει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του.
 
H Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποτελεί ένα ισχυρό σχήμα στην εγχώρια αγορά μπύρας, που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Αυτό το διάστημα ενισχύεται με προσωπικό τριών ειδικοτήτων σε Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά ζητούνται:

  • Ηλεκτρολόγοι Βαρδιών (Σίνδο Θεσσαλονίκης) - Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού/Μηχανικού Αυτοματισμού/Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολογίας/Άδεια Ηλεκτροτεχνίτη, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία σε εφαρμογές κλασικού αυτοματισμού και ρυθμιστών στροφών, γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού H/Y, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
  • Χειριστές Ζυθοποιείου (Σίνδο Θεσσαλονίκης) - Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης Τεχνολόγου Τροφίμων/Χημικών Μηχανικών, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση στον τομέα παραγωγής κατά προτίμηση κλάδου τροφίμων και ποτών, γνώση των παραγωγικών διεργασιών σε αντίστοιχο κλάδο, καλή γνώση Αγγλικών, ικανότητα σχεδιασμού και οργάνωσης, δυνατότητα εργασίας σε βάρδια
  • Αποθηκάριοι (Ασπρόπυργος) - Απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία 2 χρόνων, γνώση συστημάτων διαχείρισης αποθήκης, άδεια χειριστή περονοφόρου (επιθυμητό), ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.