Δημόσιο

Αντίστροφη μέτρηση για δωρεάν Μητρώο ΑΣΕΠ

Μητρώο ΑΣΕΠ: Εκπνέει το ερχόμενο Σάββατο (31/7) τα μεσάνυχτα η μεγάλη προσφορά του workenter.gr. Με μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία προνομιακής ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ", κόστους μόλις 30 ευρώ, τo τμήμα αιτήσεων του workenter.gr θα σας κάνει ΔΩΡΕΑΝ το Μητρώο σας. 

Χωρίς Μητρώο δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε προκηρύξεις "Κ" (μονίμων). Ακριβώς γι΄αυτό το λόγο αξιοποιείστε άμεσα τη μεγάλη προσφορά της υπηρεσίας Διορισμός ΤΩΡΑ". 

Προετοιμάστε από τώρα την υποψηφιότητά σας για τις επερχόμενες προκηρύξεις μονίμων. Έως το τέλος Ιουλίου αναμένεται η δημοσιοποίηση της προκήρυξης 8Κ/2021 (120 προσλήψεις σε ΟΑΕΔ και Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων), ενώ αμέσως μετά παίρνει σειρά ο μεγάλος διαγωνισμός των δήμων (1.595 θέσεις).

Το πρώτο και κυριότερο βήμα για τη μόνιμη πρόσληψή σας είναι η δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για την ηλεκτρονική "ταυτότητά" σας που περιλαμβάνει όλα τα κρίσιμα στοιχεία του βιογραφικού σας (πτυχίο, απολυτήριο, προϋπηρεσία, γνώσεις ξένων γλωσσών, χειρισμού Η/Υ κλπ).
  • ΚΑΝΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Μην αφήσετε τη δημιουργία Μητρώου την τελευταία στιγμή. Μην περιμένετε να βγουν οι προκηρύξεις που σας ενδιαφέρουν για να φτιάξετε το Μητρώο σας. Κάντε το από πριν. Μην αφήσετε για το τέλος (δηλαδή όταν αρχίσουν οι προθεσμίες) Μητρώο και αίτηση μαζί.