Δημόσιο - ΑΣΕΠ

Μόνιμοι στους δήμους: Βγαίνει η νέα προκήρυξη (ΦΕΚ)

Με διαδικασίες ΑΣΕΠ η επιλογή του προσωπικού - Όλη η απόφαση

Στην τελική ευθεία για την έκδοση της μεγάλης προκήρυξης μονίμων που αφορά στην πρόσληψη 845 υπαλλήλων στους δήμους βρίσκονται το ΑΣΕΠ και τα αρμόδια υπουργεία.
Στην τελική ευθεία για την έκδοση της μεγάλης προκήρυξης μονίμων που αφορά στην πρόσληψη 845 υπαλλήλων στους δήμους βρίσκονται το ΑΣΕΠ και τα αρμόδια υπουργεία.

Με χθεσινή απόφαση του υπουργείου Εργασίας καθορίστηκαν οι 59 θέσεις που θα διατεθούν, από αυτή την προκήρυξη, στα προστατευόμενα άτομα του ν.2643/98

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΑΣΕΠ κινείται στην επεξεργασία των τελευταίων λεπτομερειών της προκήρυξης, επιβεβαιώνοντας πλήρως συνεχή δημοσιεύματα του workenter.gr

Παράλληλα, η Ανεξάρτητη Αρχή αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση του ιστότοπου asep.gr, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπερφορτωθεί από χιλιάδες αιτήσεις υποψηφίων.

Ολόκληρη η απόφαση:

 

Ετοιμάστε φάκελο για την προκήρυξη μονίμων στους δήμους (ΔΩΡΕΑΝ)

Σημειώστε ότι το ΑΣΕΠ αναμένει χιλιάδες αιτήσεις, όπως ακριβώς συνέβη και με την προκήρυξη 3Κ/2018. Στο πλαίσιο αυτό, το workenter.gr μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Διορισμός Τώρα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την έγκαιρη δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου με μία ετήσια συνδρομή.

Με ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ", (κόστους μόλις 30 ευρώ), αποκτάτε τη δυνατότητα:

 
(1) Να ετοιμάσετε δωρεάν φάκελο με τα δικαιολογητικά (Μητρώο) και να μένει μόνο η υποβολή της αίτησης όταν εκδοθεί η προκήρυξη. Σας προσφέρουμε δωρεάν τη δημιουργία Μητρώου.

 

(2) Να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία του φακέλου σας στο ΑΣΕΠ, όσοι από εσάς έχετε ήδη δημιουργήσει Μητρώο. Αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους 120.000 και πλέον υποψηφίους που συμμετείχαν στην προκήρυξη 3Κ/2018. Σας προσφέρουμε δωρεάν την επικαιροποίηση του Μητρώου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά θα ισχύει έως 30 Ιουνίου (τα μεσάνυχτα).
 
Ολόκληρη η απόφαση:
 
Διαβάστε επίσης:

?>