Δημόσιο

Πέντε προκηρύξεις προσφέρουν δουλειά σε 445 υποψηφίους

Θέσεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης - Μέχρι πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

Πέντε φορείς της χώρας προσλαμβάνουν 445 υπαλλήλους.
16/05/2021 | 17:15

Με νέο προσωπικό θα ενισχυθούν άμεσα, μέσω ΑΣΕΠ, πέντε φορείς της χώρας.

Ζητούνται υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Θα προσληφθούν συνολικά 445 υπάλληλοι.

  • Με τέσσερις υπαλλήλους ενισχύεται η ΥΗΣ Λάδωνα που εδρεύει στον Νομό Αρκαδίας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας, οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 (Ολόκληρη η προκήρυξη)
  • Την πρόσληψη 301 προωθεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας, και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί 1 Ιουνίου 2021 (Ολόκληρη η προκήρυξη)
  • Με 13 υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ, οι επιλαχόντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 (Ολόκληρη η προκήρυξη)
  • Την πρόσληψη 12 υπαλλήλων προωθεί ΥΗΣ Χανίων που εδρεύει στο Νομό Χανίων, οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 (Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες)
  • Με 115 υπαλλήλους ενισχύεται ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (πρώην ΤΑΠΑ). Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας, η υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Κυριακή 16 Μαΐου και τελειώνει την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 (Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες)

Σημαντικό: Η υπηρεσία «Διορισμός ΤΩΡΑ» είχε -εγκαίρως- προετοιμάσει τους συνδρομητές της πριν την δημοσίευση της προκήρυξης. Για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, κάντε εγγραφή ΕΔΩ