Ιδιωτικός τομέας

Metro Cash&Carry: Θέσεις για υποψηφίους πέντε ειδικοτήτων

Αφορά εννέα περιοχές της χώρας - Δείτε αναλυτικά τα προσόντα

Το σούπερ μάρκετ Metro Cash And Carry ενισχύεται με προσωπικό πέντε ειδικοτήτων σε εννέα περιοχές.
29/04/2021 | 18:42

Η εταιρεία, μία 100% ελληνική επιχείρηση, ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO.

Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων.

Σήμερα, διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων.

Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα και τα καταστήματα λιανικής My market, τα οποία έως το τέλος του 2015 αριθμούσαν 66 σημεία, εγκατεστημένα κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας. 

Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία σημαντική στιγμή για την ιστορία της, η METRO αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρείες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά.

Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αυξάνει τα σημεία πώλησης συνολικά σε 235, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια, τόσο στην ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Βάσει του πλάνου της εταιρείας έως το τέλος του 2019, όλα τα καταστήματα της εταιρείας Βερόπουλος θα έχουν διαμορφωθεί ως My market. Κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο η διαδικασία της αλλαγής  και μετονομασίας των καταστημάτων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη πολλά καταστήματα του δικτύου έχουν εγκαινιασθεί προσφέροντας στους πελάτες τους τη «φανταστική εμπειρία αγορών» My market!

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους της.

Στόχος της εταιρείας παραμένει να προσφέρει σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO ένα περιβάλλον αξιοκρατίας και ασφαλούς εργασίας, αναπτύσσοντας μαζί τους σχέσεις αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου.

Αυτό το διάστημα επιλέγει υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων σε εννέα περιοχές.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

  • Διευθυντές (Κέρκυρα)

Προσόντα: Πτυχίο ΑΤΕΙ/ ΑΕΙ Οικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

  • Σύμβουλοι Πωλήσεων (Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Αττική, Ρόδος)

Προσόντα: Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικής Σχολής, εμπειρία 3 χρόνων στον κλάδο HO.RE.CA. και σε πωλήσεις B2B, άριστη γνώση Αγγλικών, δεξιότητες επικοινωνίας

  • Υπάλληλοι Τροφοδοσίας (Λάρισα)

Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση Αγγλικών, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, εργασία σε βάρδιες

  • Υπάλληλοι Καταστημάτων (Ξάνθη, Κέρκυρα)

Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

  • Πωλητές Κρεοπωλείου (Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Ελευσίνα)

Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα κρεοπώλη, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.