Δημόσιο

Προκηρύξεις πάνω στην ειδικότητά σας - Κερδίστε από την εντοπιότητα

Ανοίξτε την πόρτα της πρόσληψης με βάση τα προσόντα σας

Τη δυνατότητα να έχετε στον υπολογιστή το τάμπλετ ή το κινητό σας το «πανόραμα» των εν εξελίξει και αναμενόμενων προκηρύξεων πάνω ακριβώς στην ειδικότητα σας παρέχει η υπηρεσία «Διορισμός ΤΩΡΑ».
19/04/2021 | 19:15

Τη δυνατότητα να έχετε στον υπολογιστή το τάμπλετ ή το κινητό σας το «πανόραμα» των εν εξελίξει και αναμενόμενων προκηρύξεων πάνω ακριβώς στην ειδικότητα σας παρέχει η υπηρεσία «Διορισμός ΤΩΡΑ».

Η νέα υπηρεσία του workenter σάς κάνει αποδέκτες μόνο των διαγωνισμών που σας αφορούν. Εφόσον λαμβάνετε προκηρύξεις του κλάδου σας και της περιοχής σας, μπορείτε να αξιοποιείσετε το κριτήριο της εντοπιότητας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι εγγραφή και αμέσως μετά να κλικάρετε στην περιοχή σας και στον κλάδο που περιέχει την ειδικότητα σας.

 
Από τη στιγμή που θα συνδεθείτε η υπηρεσία «Διορισμός ΤΩΡΑ» θα σας στέλνει καθημερινά τις προκηρύξεις που εμπίπτουν αποκλειστικά στην ειδικότητα σας.

Μέσω της ίδιας υπηρεσία λαμβάνεται καθημερινά αποκλειστική και προνομιακή ενημέρωση για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε έως τον διορισμό και «φρέσκες» (ημέρας) προσκλήσεις και ανακοινώσεις για πρόσληψη νέου προσωπικού φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα και μεγάλων ιδιωτικών εταιριών.

Μπείτε σήμερα κιόλας στην υπηρεσία «Διορισμός ΤΩΡΑ» για να αρχίσετε να παίρνετε και εσείς αποκλειστικά θέματα.

Κόστος για την συνδρομητική υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

  • Ετήσια συνδρομή: 30 ευρώ

  • Μηνιαία συνδρομή: 3 ευρώ 

(-) Γραφτείτε, τώρα, πατώντας ΕΔΩ

(-) Αν έχετε απορίες για το πως γίνεται η εγγραφή δείτε ΑΥΤΟ