Δημόσιο

ΑΣΕΠ: Κάντε τώρα μητρώο για πέντε προκηρύξεις για μονίμους (link)

Ποιους αφορά – Φορείς και θέσεις

Δύο προκηρύξεις αναμένουν προθεσμία για υποβολή αιτήσεων και τρεις νέες ετοιμάζεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δύο προκηρύξεις αναμένουν προθεσμία για υποβολή αιτήσεων και τρεις νέες ετοιμάζεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η πλημμυρίδα προκηρύξεων που προετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή προσφέρει στους υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης 943 μόνιμες θέσεις.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 3Κ/2021 (50 στο ΥΠ. ΕΞ) και 4Κ/2021 (76 σε διάφορους φορείς).

Ο σχεδιασμός του ΑΣΔΕΠ προβλέπει την διαδοχική έκδοση πέντε προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού ως εξής:

  • 3Κ/2021 (50 στο ΥΠΕΞ)
  • 4Κ/2021 (76 σε διάφορους φορείς)
  • 128 στα ΚΕΠ
  • 306 στο υπουργείο Παιδείας και σε εποπτευόμενους φορείς)
  • 381 στα καταστήματα κράτησης

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας για την ορθή και έγκυρη υποβολή υποψηφιότητας είναι η δημιουργία Μητρώου - χρήσιμο για όλες τις προκηρύξεις.

Κάντε Μητρώο, τώρα!

Η διαδοχική έκδοση των προκηρύξεων με χιλιάδες θέσεις σε διάφορους φορείς αναμένεται να δημιουργήσει "συνωστισμό" στην υποβολή αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ.

Λόγω υψηλού ενδιαφέροντος, από την πλευρά των υποψηφίων, συχνά ο ιστότοπος του ΑΣΕΠ υπερφορτώνεται, παρουσιάζει σημαντικές αρρυθμίες, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η υποβολή των αιτήσεων.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η έγκαιρη δημιουργία Μητρώου. Τονίζεται ότι το Μητρώο χρησιμοποιείται και είναι άκρως απαραίτητο σε όλους τους διαγωνισμούς.

Στελέχη του "workenter Υπηρεσίες" τονίζουν ότι η έγκαιρη -και προπαντός σωστή- δημιουργία του Μητρώου "είναι το Α και το Ω" για τον διορισμό".

Κάντε, τώρα, χρήση αυτών των υπηρεσιών, για να διεκδικήσετε με αξιώσεις τη μόνιμη θέση.

Να θυμάστε ότι: το Μητρώο το φτιάχνετε μια φορά και ισχύει για πάντα. Είναι η "ταυτότητά" σας για να διοριστείτε στο Δημόσιο.

Χωρίς Μητρώο, δεν έχει νόημα καμία αίτηση. Σημειώστε ότι το Μητρώο εμπλουτίζεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει εξέλιξη σε κάποιο από τα προσόντα σας (π.χ. εμπειρία).

Τηλεφωνήστε άμεσα:

  • 211 9555 050
  • 211 9555 052
  • 211 9555 053
  • 211 9555 055
  • 211 9555 023

Μπορείτε, επίσης:

Να στείλετε e-mail στην διεύθυνση: ypiresies@workenter.gr 

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας.Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ