Ιδιωτικός τομέας

Αγγελίες για εργασία στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Ειδικότητες, προσόντα, περιοχές και φόρμα υποβολής βιογραφικού

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επιλέγει υπεύθυνους ανάπτυξης πωλήσεων σε Ιωάννινα και Σύρο.
03/04/2021 | 07:21

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, είναι μέλος του Ομίλου Carlsberg, θέλει να πρωτοπορεί και να εδραιώνει την ισχυρή θέση που κατέχει στον κλάδο της ζυθοποιίας.

Μεθοδική και συστηματική εργασία για την ανάπτυξη της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για τους εργαζόμενους και συνεργάτες, την εταιρεία και πάνω απ’ όλα για την κοινωνία και το καταναλωτικό κοινό.

Επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να εξελίξει τις δυνατότητές του και να αναδείξει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του. 

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποτελεί ένα ισχυρό σχήμα στην εγχώρια αγορά μπύρας, που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Αυτή τη φορά προσλαμβάνει υπεύθυνους ανάπτυξης πωλήσεων.

Δείτε αναλυτικά τα προσόντα και τις περιοχές:

  • Υπεύθυνοι Ανάπτυξης Πωλήσεων (Ιωάννινα, Σύρος) - Πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης AEI/TEI, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχο οργανωμένο περιβάλλον πωλήσεων, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, ευχέρεια στη χρήση προγραμμάτων Ms Office, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.