Δημόσιο - ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: «Κλείδωσε» η έκδοση δύο διαγωνισμών

Αφορά μονίμους - Τελευταίες πληροφορίες του «Διορισμός Τώρα»

Θα διατεθούν θέσεις για διοικητικούς και υπαλλήλους με ελάχιστα τυπικά προσόντα

"Κλείδωσαν" σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της υπηρεσίας ''Διορισμός ΤΩΡΑ'' οι επόμενες δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Οι επόμενες δύο προκηρύξεις για μονίμους (''Κ'' για συντομία), αφορούν προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της υπηρεσίας ''Διορισμός Τώρα'', το ΑΣΕΠ αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για δύο μεγάλα υπουργεία, εκ των οποίων το πρώτο (αυτό που θα λάβει αρίθμηση διαγωνισμού 3Κ/2021) αποτελεί ειδική περίπτωση, καθώς σπάνια βγάζει προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οι υποψήφιοι όλης της χώρας, δεν υπάρχει εντοπιότητα.

Με τον πρώτο διαγωνισμό επιλέγονται 50 μόνιμοι υπάλληλοι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ. ΔΕ, ΥΕ).

Θα διατεθούν θέσεις για διοικητικούς και υπαλλήλους με ελάχιστα τυπικά προσόντα (ΥΕ).

Με τη δεύτερη προκήρυξη που παίρνει σειρά έκδοσης θα προσληφθούν 306 μόνιμοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Θα ζητηθούν κυρίως διοικητικοί.

Αυτά και άλλα αποκλειστικά θέματα για προσλήψεις στο Δημόσιο και αγγελίες του ιδιωτικού τομέα που δημοσιεύονται αυθημερόν λαμβάνουν καθημερινά οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Κάντε άμεσα την εγγραφή σας στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" για να αποκτήσετε πολύτιμη πληροφόρηση και χρόνο προκειμένου να προετοιμάσετε καλύτερα την υποψηφιότητά σας. Το κόστος της εγγραφής είναι το ελάχιστα δυνατό

Κόστος για την συνδρομητική υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

  • Ετήσια συνδρομή: 30 ευρώ

  • Μηνιαία συνδρομή: 3 ευρώ 

(-) Γραφτείτε, τώρα, πατώντας ΕΔΩ

(-) Αν έχετε απορίες για το πως γίνεται η εγγραφή δείτε ΑΥΤΟ 

Τι λαμβάνουν οι συνδρομητές:

  1. Αποκλειστικά θέματα για προκηρύξεις που πρόκειται να εκδοθούν, με πλήρη κατανομή θέσεων, ειδικότητες, προθεσμίες και προσόντα ανά ειδικότητα.
  2. Ενημέρωση για την πορεία έκδοσης αποτελεσμάτων όλων των μεγάλων διαγωνισμών «Κ», στη βάση αποκλειστικών πληροφοριών που αντλεί η ομάδα του workenter.gr από τις αρμόδιες διευθύνσεις του ΑΣΕΠ.
  3. «Μυστικά» που κάνουν τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων και πλήρης επεξήγηση των τεχνικών διαδικασιών για προκηρύξεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού.
  4. Ανάλυση των επίσημων ανακοινώσεων του ΑΣΕΠ, με τρόπο πρακτικό, ώστε οι υποψήφιοι να γνωρίζουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.
  5. Ενημέρωση, ανά κλάδο και περιφέρεια, των προκηρύξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν ΜΟΝΟ τις προκηρύξεις που ταιριάζουν περισσότερο στα προσόντα τους.
  6. Πληροφόρηση για θέσεις εργασίας που αφορούν ανεξάρτητους Οργανισμούς και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
  7. Αγγελίες ιδιωτικών εταιριών την ημέρα ακριβώς που πρωτοδημοσιεύονται.

?>