Δημόσιο

Μπαράζ νέων προκηρύξεων για μονίμους

Μάθετε πρώτοι φορείς, θέσεις, ειδικότητες

Γραφτείτε, αυτή τη στιγμή κιόλας, στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία: Το ΑΣΕΠ ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα μπαράζ έκδοσης νέων προκηρύξεων για την πρόσληψη μονίμων. Η λέξη "μπαράζ", αν και αποτελεί συχνά τετριμμένο δημοσιογραφικό όρο, τώρα περιγράφει την πλήρη πραγματικότητα με απόλυτη πιστότητα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και έως το Φθινόπωρο θα υπάρξει πλήθος διαγωνισμών για την πρόσληψη μονίμων όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων. Από τα Σώματα Ασφαλείας και τα Καταστήματα Κράτησης έως και φορείς που δεν εκδίδουν συχνά προκηρύξεις. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή όχι μόνο έχει καταλήξει για το ποιες προκηρύξεις θα βγουν και πότε, αλλά έχει δώσει στους νέους διαγωνισμούς ακόμα και αρίθμηση.

Προάγγελος του τι θα ακολουθήσει ήταν το χθεσινό θέμα του workenter.gr (28/3) για τη νέα προκήρυξη 381 μονίμων. Στη συνδρομητική υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" παρατίθενται πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, τόσο για την συγκεκριμένη όσο και για άλλες προκηρύξεις.

Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι μέσα στην πλειάδα των νέων διαγωνισμών θα προκηρυχθούν και θέσεις "διαμάντια". Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καιροφυλακτούν για να μη χάσουν τις ευκαιρίες. Γιατί ο καλύτερος υποψήφιος είναι ο ενημερωμένος υποψήφιος. 

Κάντε άμεσα την εγγραφή σας στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" για να αποκτήσετε πολύτιμη πληροφόρηση και χρόνο προκειμένου να προετοιμάσετε καλύτερα την υποψηφιότητά σας. Το κόστος της εγγραφής είναι το ελάχιστα δυνατό

Κόστος για την συνδρομητική υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ"

 
  • Ετήσια συνδρομή: 30 ευρώ

  • Μηνιαία συνδρομή: 3 ευρώ 

(-) Γραφτείτε, τώρα, πατώντας ΕΔΩ

(-) Αν έχετε απορίες για το πως γίνεται η εγγραφή δείτε ΑΥΤΟ 

 

Τι λαμβάνουν οι συνδρομητές:

  1. Αποκλειστικά θέματα για προκηρύξεις που πρόκειται να εκδοθούν, με πλήρη κατανομή θέσεων, ειδικότητες, προθεσμίες και προσόντα ανά ειδικότητα.
  2. Ενημέρωση για την πορεία έκδοσης αποτελεσμάτων όλων των μεγάλων διαγωνισμών «Κ», στη βάση αποκλειστικών πληροφοριών που αντλεί η ομάδα του workenter.gr από τις αρμόδιες διευθύνσεις του ΑΣΕΠ.
  3. «Μυστικά» που κάνουν τη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων και πλήρης επεξήγηση των τεχνικών διαδικασιών για προκηρύξεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού.
  4. Ανάλυση των επίσημων ανακοινώσεων του ΑΣΕΠ, με τρόπο πρακτικό, ώστε οι υποψήφιοι να γνωρίζουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.
  5. Ενημέρωση, ανά κλάδο και περιφέρεια, των προκηρύξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν ΜΟΝΟ τις προκηρύξεις που ταιριάζουν περισσότερο στα προσόντα τους.
  6. Πληροφόρηση για θέσεις εργασίας που αφορούν ανεξάρτητους Οργανισμούς και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
  7. Αγγελίες ιδιωτικών εταιριών την ημέρα ακριβώς που πρωτοδημοσιεύονται.