Δημόσιο - ΑΣΕΠ

Τράπεζα της Ελλάδος: Αιτήσεις τώρα για μόνιμες προσλήψεις (pdf)

Ποιοι συμμετέχουν

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 30ο έτος

Αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων σε νέο διαγωνισμό για την πρόσληψη μονίμων, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί εκτός των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ (τυπικός έλεγχος) αλλά μέσω της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, επιλέγονται 76 μόνιμοι υπάλληλοι στην Τράπεζα της Ελλάδας για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης των εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών.

Συμμετέχουν:

 • Απόφοιτοι Λυκείου, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (ΤΕΣ), των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) και των Σχολών ΟΑΕΔ
 • Απόφοιτοι Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) Β΄ Κύκλου ή απόφοιτοι/ες όλων των τύπων Λυκείου κατά τα ανωτέρω και επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑΛ ή ισότιμο με αυτό τίτλο. Στην κατηγορία αυτή, ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του πτυχίου Τ.Ε.Ε. (Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑΛ

Τράπεζα της Ελλάδος

Κάθε υποψήφιος/α υποχρεούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ή διαμονής του από 26/03/2021 έως και 16/04/2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ.

Κατανομή:

katanomi-TtE

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 30ο έτος.

Η πρόσληψη για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης εγκαταστάσεων ή χώρων της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών αυτής, γίνεται με βάση τα κατωτέρω αντικειμενικά κριτήρια:

 • Το γενικό βαθμό Απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ.Ε.Ε. (Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ.Λ. Στην κατηγορία Β΄ (20%) ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του Πτυχίου Τ.Ε.Ε. (Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ.Λ.
 • Το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας
 • Την κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι.Ε.Κ. ειδικότητας «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών» ή «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας». Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι κάτοχοι «Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου
 • Την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε ειδικές δυνάμεις ή ως Ε.Π.Υ. ή ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά ή τη Στρατονομία, Ναυτονομία, Αερονομία, την προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας
 • Αν είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας

Διαβάστε: ΕΛΑΣ: Μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Έγκυρες αιτήσεις, τώρα!

Κάντε την αίτησή σας γρήγορα, απλά και σωστά αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το workenter.gr

Επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα, από τις το πρωί έως τις το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή, προκειμένου να συμπληρωθεί η αίτησή σας και να ελεγχτεί ο φάκελος με τα δικαιολογητικά σας.

Υποβολή υποψηφιότητας από απόσταση

Λόγω συνθηκών, παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους και με τον ίδιο τρόπο (ηλεκτρονικά) να υποβληθεί η αίτησή τους.

Οι υποψήφιοι, στη συνέχεια, λαμβάνουν στο e-mail τους αντίγραφο της εγκύρως υποβληθείσας αίτησής τους.  

Τηλεφωνήστε:

 • 2119555050
 • 2119555052
 • 2119555054
 • 2119555061
 • 2119555023

ή στείλτε email στο: [email protected], αναγράφοντας τα στοιχεία σας, τα τηλέφωνά σας, με θέμα:

''ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ''