Συντάξεις - Ασφάλιση

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Απριλίου

Όλες οι λεπτομέρειες

Από 24 έως και 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων του μηνός Απριλίου από τον e-ΕΦΚΑ.

Από 24 έως και 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων του μηνός Απριλίου από τον e-ΕΦΚΑ. Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ του Φορέα το μεσημέρι της Πέμπτης, η καταβολή για άλλον ένα μήνα θα γίνει σταδιακά. Αιτία να περιοριστεί ο συνωστισμός στα ATM’s των Τραπεζών, σε μια προσπάθεια να μην επεκταθεί περαιτέρω η πανδημία.

Πιο αναλυτικά, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, έχουν ως εξής:

* Στις  24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

* Στις  26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

* Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.