Δημόσιο

ΑΣΕΠ: 306 μόνιμοι στο υπουργείο Παιδείας - Νέα προκήρυξη

Όσα πρέπει να ξέρετε - Αποκλειστική ενημέρωση

Διορισμός Τώρα για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι

Νέες θέσεις εισάγονται στη νέα προκήρυξη του υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Η κατάρτιση των διαθέσιμων θέσεων αυξήθηκε σημαντικά, καθώς από την Παρασκευή αργά το μεσημέρι, εισάχθηκαν νέες που αφορούν κυρίως Πανεπιστήμια.

Σημειώστε ότι ο τελικός αριθμός των θέσεων -από τις 101 διαθέσιμες- έχει διαμορφωθεί πλέον στις 306.

Θα προσληφθεί προσωπικό των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Οι 306 θέσεις κατανέμονται στους εξής φορείς:

 • Πανεπιστήμιο Αιγαίου 
 • Πολυτεχνείο Κρήτης
 • Πανεπιστήμιο Πατρών
 • Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
 • Υπουργείο Παιδείας
 • Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Αιγινήτειο Νοσοκομείο (ανήκει διοικητικά στο υπουργείο Παιδείας)
 • Καποδιστριακό Αθηνών
 • Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
 • Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (υπ. Παιδείας)
 • ΑΣΠΑΙΤΕ
 • Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Δείτε εδώ περισσότερα

Διορισμός Τώρα για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι

Αυτό και άλλα αποκλειστικά θέματα για προσλήψεις στο Δημόσιο και αγγελίες του ιδιωτικού τομέα που δημοσιεύονται αυθημερόν λαμβάνουν καθημερινά οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Με την εγγραφή στον "Διορισμό ΤΩΡΑ" μπορείτε να κάνετε τα εξής:

(1) Να παίρνετε τις προκηρύξεις που αφορούν τον κλάδο και την περιοχή σας. Δεν έχει ίδιαίτερο νόημα ένας υποψήφιος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών που μένει στη Θεσσαλονίκη να βλέπει προκήρυξη ΥΕ Καθαριστριών στην Κεφαλονιά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην συμπλήρωση της φόρμας που σας παραθέτεο ο "Διορισμός ΤΩΡΑ". Αν για παράδειγμα, έχετε πτυχίο για τον κλάδο ΠΕ Διοικητικού, και ενδιαφέρεστε για θέση του νομού Θεσσαλονίκης, μόνιμου ή εποχικού, δηλώστε μας να παίρνετε και προκηρύξεις των όμορων νομών γιατί έτσι ακριβώς παίζει και το σύστημα προσλήψεων και το ΑΣΕΠ. Αν είστε ΠΕ Διοικητικού, για παράδειγμα, δηλώστε μας να παίρνετε και θέσεις ΔΕ Διοικητικού. Να "κατεβείτε" στους διαγωνισμούς όχι με τη χρήση πτυχίου ΑΕΙ αλλά και με Απολυτήριο Λυκείου, εάν αυτό χρειαστεί. Η τελική επιλογή, ποιον τίτλο θα χρησιμοποιήσετε, εξαρτάται από τον ανταγωνισμό σε κάθε διαγωνισμό. Ο "Διορισμός ΤΩΡΑ" θα μιλήσει και για αυτές τις λεπτομέρειες. Αν είστε Οδηγός, για παράδειγμα, δηλώστε και θέσεις Χειριστών Μηχανημάτων Έργου και ας μην έχετε τα κύρια προσόντα γιατί εκατοντάδες θέσεις σε διαγωνισμούς έχουν καλυφθεί με επικουρικά προσόντα. 

(2) Να έχετε αποκλειστική ενημέρωση για νέους διαγωνισμούς. Η διαδικασία είναι γνωστή. Το ΑΣΕΠ εκγρίνει τις θέσεις και οι φορείς εκδίσουν τις προκηρύξεις. Εμείς μπορούμε για έναν μεγάλο αριθμό προκηρύξεων να δημοσιοποιούμε βασικά σημεία της προκήρυξης (θέσειςπροσόνταειδικότητες) την στιγμή που ο φορέας πήρε "σήμα" έκδοσης και πριν ακόμα η προκήρυξη δημοσιοποιηθεί επίσημα. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιούμε το χρόνο για να πάρετε την απόφαση συμμετοχής, αλλά ταυτόχρονα να συγκεντρώσετε και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή μέσα σε ασφυκτικές προθεσμίες. 

(3) Να σας επικοινωνήσουμε tips και "μυστικά" για τους διαγωνισμούς: Γνωρίζουμε εκατοντάδες υποψηφίους που είχαν τα προσόντα για τον διορισμό, αλλά απέτυχαν να προσληφθούν γιατί έκαναν κακή χρήση στην διαδικασία επιλογής θέσεων όταν ήρθε η ώρα της αίτησης. Γιατί δεν γνώριζαν πως ακριβώς λειτουργεί η διαδικασία για το ΑΣΕΠ και τους φορείς. Για αυτές τις λεπτομέρειες θέλουμε να μιλήσουμε εμπιστευτικά με εκείνους τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται σοβαρά για την διεκδίσηση της θέσης διορισμού. Έχουμε πολλά να πούμε. 

Κάντε, τώρα, εγγραφή

Αν θέλετε και εσείς να γίνεστε καθημερινά αποδέκτης επιλεγμένων και αποκλειστικών θεμάτων, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε, αυτή τη στιγμή κιόλας, στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ".

 • Για εγγραφή, πατήστε ΕΔΩ