Δημόσιο

ΑΣΕΠ: Κάντε Μητρώο για τις 3.912 μόνιμες προσλήψεις

Αφορούν υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πλημμυρίδα προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.912 μονίμων είναι έτοιμοι να εδκώσουν το αμέσως επόμενο διάστημα ΑΣΕΠ και φορείς.
27/01/2021 | 11:43

Πλημμυρίδα προκηρύξεων για την πρόσληψη 3.912 μονίμων είναι έτοιμοι να εδκώσουν το αμέσως επόμενο διάστημα ΑΣΕΠ και φορείς.

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας για την ορθή και έγκυρη υποβολή υποψηφιότητας είναι η δημιουργία Μητρώου - χρήσιμο για όλες τις προκηρύξεις. 

Ο προγραμματισμός της Ανεξάρτητης Αρχής προβλέπει την πλήρωση 3.912 νέων θέσεων με προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.

Η λίστα προτεραιοτήτων ΑΣΕΠ και φορεών εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα αιτήματα. Το "σημειωματάριο" περιλαμβάνερι -μέχρι τώρα- προκηρύξεις σε:

Κάντε Μητρώο, τώρα!

Η διαδοχική έκδοση των προκηρύξεων με χιλιάδες θέσεις σε διάφορους φορείς αναμένεται να δημιουργήσει "συνωστισμό" στην υποβολή αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ.

Λόγω υψηλού ενδιαφέροντος, από την πλευρά των υποψηφίων, συχνά ο ιστότοπος του ΑΣΕΠ υπερφορτώνεται, παρουσιάζει σημαντικές αρρυθμίες, με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η υποβολή των αιτήσεων.

Η λύση στο πρόβλημα είναι η έγκαιρη δημιουργία Μητρώου. Τονίζεται ότι το Μητρώο χρησιμοποιείται και είναι άκρως απαραίτητο σε όλους τους διαγωνισμούς.

Στελέχη του "workenter Υπηρεσίες" τονίζουν ότι η έγκαιρη -και προπαντός σωστή- δημιουργία του Μητρώου "είναι το Α και το Ω" για τον διορισμό".

Κάντε, τώρα, χρήση αυτών των υπηρεσιών, για να διεκδικήσετε με αξιώσεις τη μόνιμη θέση.

Να θυμάστε ότι: το Μητρώο το φτιάχνετε μια φορά και ισχύει για πάντα. Είναι η "ταυτότητά" σας για να διοριστείτε στο Δημόσιο. 

Χωρίς Μητρώο, δεν έχει νόημα καμία αίτηση. Σημειώστε ότι το Μητρώο εμπλουτίζεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει εξέλιξη σε κάποιο από τα προσόντα σας (π.χ. εμπειρία). 

Τηλεφωνήστε άμεσα:

  • 211 9555 050
  • 211 9555 051
  • 211 9555 023
  • 211 9555 025
  • 211 9555 052

Μπορείτε, επίσης:

Να στείλετε e-mail στην διεύθυνση: weconsult@workenter.gr