Επικαιρότητα

Έκτακτη σύσκεψη για τις μεταλλάξεις του κορονοϊού στο υπουργείο Υγείας

Ποιοι φορείς συμμετέχουν

Έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα των μεταλλάξεων του κορονοϊού
22/01/2021 | 11:30

Έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα των μεταλλάξεων του κορονοϊού, θα συγκαλέσει σήμερα το μεσημέρι (13:30) στο Υπουργείο Υγείας, ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στη σύσκεψη που θα έχει ως αντικείμενο τον συντονισμό και την ενίσχυση της γονιδιωματικής επιτήρησης με τη λειτουργία πανελλαδικού δικτύου που παρακολουθεί και αναλύει τις μεταλλάξεις και παραλλαγές του ιού SARS-CoV-2, θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτρης Θάνος, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας, Γιώργος Σουρβίνος, Δημήτρης Παρασκευής και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Διαβάστε επίσης:

 (Έκτακτο επίδομα, ύψους 400 ευρώ θα λάβουν περίπου 150.000 δικαιούχοι. Πρόκειται για μία εφάπαξ οικονομική που θα δοθεί σε επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους...)

(Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη νέου προσωπικού 36 διαφορετικών ειδικοτήτων σε τρεις μεγάλους φορείς. Μέσω των διαγωνισμών ΑΣΕΠ επιλέγονται απόφοιτοι Γυμνασίου, Λυκείου και πτυχιούχοι πανεπιστημίων)

(Στο Εθνικό Τυπογραφείο με διαδικασίες fast track δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 68 μονίμων υπαλλήλων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού).