Επικαιρότητα

Παπαθανάσης: Την Παρασκευή 'κληρώνει' για άνοιγμα της αγοράς

Έρχεται το click in shop για ραντεβού εντός καταστημάτων

Έρχεται το click in shop για ραντεβού εντός καταστημάτων
13/01/2021 | 16:00

Την ερχόμενη Παρασκευή πρόκειται να παρθούν οι επίσημες αποφάσεις για πιθανή έναρξη της αγοράς, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον ρ/σ Realfm 97,8.

Ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε οτι το υπουργείο Ανάπτυξης έχει προτείνει μέτρα και κανόνες και η επιτροπή θα αποφασίσει για πιθανή έναρξη της αγοράς, αφού λάβει υπόψιν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα.

 

«Η Παρασκευή είναι η κρίσιμη ημέρα και κάθε Παρασκευή οι προτάσεις κατατίθενται και από εκεί και πέρα γίνεται συζήτηση και στο τέλος καταλήγουν σε μια πρόταση που τελικά ο Πρωθυπουργός λαμβάνει την απόφαση που ανακοινώνεται στις 6 το απόγευμα από τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας» τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

«Πέραν του click away, συζητείται να λειτουργήσει η αγορά με ραντεβού εντός του καταστήματος. Πάντα όμως μιλάμε με ραντεβού. Και το click away είναι με ραντεβού και η είσοδος στο κατάστημα θα είναι με ραντεβού με την ίδια διαδικασία που είχαμε περιγράψει. Υπάρχει πρόβλεψη τι κινητικότητα θα δημιουργήσει το κάθε μέτρο που προστίθεται και οι ειδικοί θα αποφασίσουν ποιο μέτρο χωρά» υπογράμμισε.
 
Διαβάστε επίσης: