Προγράμματα Εργασίας

Αναδρομικά: Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Δείτε αναλυτικά

Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα
16/10/2020 | 11:40

Η καταβολή των αναδρομικών θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Τα αναδρομικά θα καταβληθούν σε διακριτό κωδικό ώστε ο κάθε συνταξιούχος να έχει λεπτομερή ενημέρωση για το ύψος των αναδρομικών ποσών που δικαιούται.

Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα:

  • Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών  συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.
  • Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 

Σημειώστε ότι:

Τα αναδρομικά είναι ανεκχώρητα και ακατάσχετα, δεν δεσμεύονται και δεν συμψηφίζονται με βεβαιωμένα χρέη και άλλες οφειλές και δεν υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου.

Διαβάστε επίσης: