Πρόσωπα

18 διακρίσεις για το εργασιακό περιβάλλον

Η GENESIS Pharma στηρίζει τους ανθρώπους της στα εύκολα και τα δύσκολα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης

Το ευρύτερο κοινό τον γνώρισε γιατί ήταν ο πρώτος αιχμάλωτος που απελευθερώθηκε μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974.

Στην αγορά είναι γνωστός γιατί δεν έκανε απολύσεις ή μειώσεις στις παροχές, επικαλούμενος την οικονομική κρίση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma Κωνσταντίνος Ευριπίδης οδηγεί την πρωτοπόρο φαρμακευτική εταιρεία σε εμπορικές δραστηριότητες που απλώνονται σε πέντε ηπείρους.

Η GENESIS Pharma διαθέτει τις περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα ως προς το εργασιακό της περιβάλλον. Το 2014 έλαβε τη 12η συνεχή διάκριση στα βραβεία Best Workplaces 2014, ενώ έχει λάβει συνολικά 18 διακρίσεις από το Great Place to Work Institute. Επιπλέον, έχει τιμηθεί με τέσσερα ευρωπαϊκά βραβεία, αλλά και με δύο ειδικά βραβεία για την πενταετή και δεκαετή συνεχή παρουσία της στην πρώτη δεκάδα της ελληνικής κατάταξης

Εταιρεία που χαίρεσαι να δουλεύεις

«Αυτό που επιδιώκουμε είναι οι εργαζόμενοί μας μέσα από τη δουλειά τους να νιώθουν πως εξελίσσονται σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, πως έχουν ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας μας και η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται, πως μπορούν να πετύχουν ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας και πως τελικά μπορούν να νιώθουν και να είναι ασφαλείς» είχε πει, παλαιότερα, σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης.

Σε άλλο σημείο εκείνων των δηλώσεων είχε δώσει την «συνταγή» της επιτυχίας: «Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει πολλές δράσεις που μας βοηθούν να διασφαλίσουμε ανοιχτή, αμφίδρομη επικοινωνία και καλή συνεργασία, να δουλεύουμε με αξιοκρατία, να επιβραβεύουμε την προσπάθεια, να κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Ως εταιρεία που επενδύει στην αιχμή της φαρμακευτικής επιστήμης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης που βοηθούν τους ανθρώπους μας να είναι ενημερωμένοι και απολύτως καταρτισμένοι, να εξελίσσονται ως στελέχη και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, κάνουμε μια σημαντική επένδυση σε θέματα υγείας και ασφάλειας και υποστηρίζουμε τις εργαζόμενες μητέρες και τις οικογένειες των ανθρώπων μας, με μια σειρά από παροχές και ενισχύσεις. Με μια φράση θα σας έλεγα πως θέλουμε η εταιρεία μας να αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον που θα χαίρεται κανείς να δουλεύει».

Η GENESIS Pharma φαίνεται ότι έχει βρει το «κλειδί» της επιτυχίας. Προσφέρει την πιο σημαντική ανταμοιβή που μπορεί να δώσει μια εταιρεία: την πηγαία και ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων της, στα εύκολα και τα δύσκολα.