Προγράμματα Εργασίας

Πληρωμές για Α21, ΚΕΑ, προνοιακά, στέγαση - €1.000 σε τρίτεκνους

Πότε η καταβολή για χιλιάδες δικαιούχους - Όλες οι ημερομηνίες

Σταδιακά, από σήμερα το απόγευμα, ξεκινά η καταβολή της 6ης δόσης του επιδόματος παιδιού. Έως αύριο, (24/12), θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή του επιδόματος σε όλους τους δικαιούχους. 

Το επίδομα παιδιού θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση Α21 και εγκρίθηκε το διάστημα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου

Στις 24 Δεκεμβρίου πρόκειται να προπληρωθούν τα παρακάτω επιδόματα:

  • ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης),
  • Επίδομα ενοικίου
  • Προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα αφορούν τη δόση Δεκεμβρίου
  • Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
  • Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών και το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Δεκεμβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Νοεμβρίου

Έως 1.000 ευρώ σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα σε 124 πολύτεκνες και 681 τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες που υπέβαλαν αιτήσεις (από 20-11 έως και 2-12-2019) στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Η καταβολή θα γίνει με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους. Το ποσό του χρηματικού βοηθήματος που θα λάβουν οι πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες ανέρχεται σε 1.000 ευρώ και 700 ευρώ αντίστοιχα.