Προγράμματα Εργασίας

ΟΑΕΔ: Πότε οι αιτήσεις (91 προσλήψεις)

Μιλάει στο workenter στέλεχος του Οργανισμού

Θέμα χρόνου είναι έκδοση νεώτερης ανακοίνωσης του ΟΑΕΔ για την εκκίνηση της διαδικασίας που αφορά στην πρόσληψη 91 υπαλλήλων σε Βρεφονηπαικούς Σταθμούς του Οργανισμού σε όλη τη χώρα. 

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΑΕΔ εξήγησε στο workenter τους λόγους της μικρής καθυστέρησης για την έναρξη της υποβολής αιτήσεων.

Όπως μας ανέφερε, η προθεσμία θα αρχίσει να "τρέχει" μόλις η προκήρυξη δημοσιευθεί σε δύο τοπικές εφημερίδες (της κάθε περιοχής που περιλαμβάνεται στην κατανομή).

Σημειώστε ότι επειδή κάποιες τοπικές εφημερίδες είναι εβδομαδιαίες ή 15νθήμερες δημιουργείται μια μικρή καθυστέρηση, έως ότου ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος των δύο δημοσιεύσεων.

Το ίδιο συνέβη και σε παλαιότερη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη καθαριστριών.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκτιμήσεις στελεχών του Οργανισμού που εμπλέκονται με τη διαδικασία είναι ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίσει να "τρέχει" πριν από τις γιορτές.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Κλείστε άμεσα ραντεβού, (στο τηλέφωνο 211 9555 050), για να κάνετε την αίτησή σας από κοντά ή εξ΄ αποστάσεως στη νέα προκήρυξη του ΟΑΕΔ. 

Αξιοποιείστε τις κάρτες του weconsultCLUB που διασφαλίζουν:

  1. Σημαντικό αριθμό αιτήσεων σε προνομιακή τιμή 
  2. Εξειδικευμένη ενημέρωση, εξατομικευμένη συμβουλευτική 
  3. Κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση σε ειδικό τηλεφωνικό αριθμό (χωρίς αναμονές), ο οποίος χρησιμοποιείται  αποκλειστικά από τα μέλη του weconsultCLUB

Το workenter παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει έγκαιρα για τις εξελίξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε: