Προγράμματα Εργασίας

ΟΑΕΔ: Θέσεις εργασίας για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε όλη την χώρα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις - Ολόκληρος ο διαγωνισμός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019.

Η αίτηση συμμετοχής είναι έντυπη και χορηγείται από τη Γραμματεία των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ ή εκτυπώνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται υπόψη της αρμόδιας Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης, στις Δ/νσεις των σχολείων που έχουν οριστεί από την Προκήρυξη, για κάθε Περ/κή Δ/νση, με επισυναπτόμενα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Οι υποψήφιοι για το σχ. έτος 2019-2020 έχουν δικαίωμα να υποβάλουν, ανά κλάδο και ειδικότητα, μία μόνο αίτηση.

Σημειώστε:

  • Οι νέες θέσεις αφορούν τις Περιφερειακές Δ/νσεις Πελ/ννήσου, Μακεδονίας, Α. Μακεδονίας, Κρήτης, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Αττικής
  • Στην αίτησή τους οι υποψήφιοι δύνανται να δηλώσουν είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής και μία μόνο ΕΠΑ.Σ Μαθητείας από τις Περιφερειακές Ενότητες Ευβοίας, Χίου, Λέσβου, Ρόδου, είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας έως και 2 Περιφερειακών Ενοτήτων της ίδιας Περ/κής Δ/νσης του ΟΑΕΔ
  • Στην αίτηση δηλώνεται υποχρεωτικά σειρά προτίμησης των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας στις οποίες επιθυμεί έκαστος να προσληφθεί

Διαβάστε επίσης:

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να κατεβάσετε την αίτηση του ΟΑΕΔ και να διαβάσετε ολόκληρη την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ).