Προγράμματα Εργασίας

Ευχές καρδιάς για εσάς και την οικογένειά σας!

Καλά Χριστούγεννα από όλη την ομάδα του workenter.gr

Συμπληρώσαμε μόλις 13 ημέρες λειτουργίας. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα πετύχαμε, ήδη, πρωτιές και αποκλειστικότητες για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας. Και συνεχίζουμε!

Βαδίζουμε με γνώμονα την καινοτομία και την άμεση, στοχευμένη πληροφόρηση. Σύμμαχοί μας, αγαπημένοι συνεργάτες, οι οποίοι μας ενθάρρυναν να δημιουργήσουμε τη διαδικτυακή πύλη workenter.gr.

Θέλουμε να ανοίξουμε δρόμους στην εργασία, στο επιχειρείν, στις σπουδές. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εσείς ανοίξατε την πύλη του workenter.gr, εσείς την κρατάτε ανοιχτή. Και κρίνοντας από την ανταπόκρισή σας, είναι βέβαιο ότι θα μείνει ανοιχτή εσαεί…

Ήδη, δεχόμαστε ένα πρωτόγνωρο κύμα αναγνώρισης. Αυτή ακριβώς η αναγνώριση άλλοτε έχει τη μορφή επαίνων και συγχαρητηρίων, άλλοτε ενθάρρυνσης και επιβράβευσης. Μας συγκινεί η στήριξή σας στα πρώτα μας βήματα. Οι ευχές σας, μας αναζωογονούν!

Σε αυτές τις πρώτες ημέρες του workenter.gr -που συμπίπτουν με τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων- σας υποδεχόμαστε με ευχές καρδιάς:

Υγεία, ελπίδα, αναζήτηση, βελτίωση, ενημέρωση, ευκαιρίες, εργασία, επιχειρείν, δημιουργία, καινοτομία, ευημερία, γαλήνη, αισιοδοξία και πρόοδος, να πλεονάσουν κατά το 2018,τόσο για εσάς όσο και την οικογένειά σας!

Σας ευχαριστούμε

Ομάδα workenter.gr