Υποτροφίες & Πρακτική

40 θέσεις για δημοσιογραφία στο ΑΠΘ

Οι δράσεις αρχίζουν στις 13 και ολοκληρώνονται στις 24 Ιουλίου

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Απριλίου
08/03/2018 | 13:08

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Έδρα «Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης» και με μια πληθώρα άλλων Πανεπιστημίων και φορέων, διοργανώνουν την Δεύτερη Διεθνή Θερινή Ακαδημία Μέσων Ενημέρωσης με θέμα «New Trends Ιn Media and Journalism: Disinformation, Verification of News and Constructive Journalism in a Changing World», που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 13 έως 21 Ιουλίου 2018.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Konrad Adenauer, θα δοθούν πλήρεις υποτροφίες σε αριστούχους Έλληνες φοιτητές, κατόπιν αξιολόγησης των αιτήσεων, ενώ αμέσως μετά το Πρόγραμμα της Ακαδημίας, θα ακολουθήσει το συμπληρωματικό εργαστήριο Witnessing: Refugee Testimonies and Advocacy, κατά το διάστημα 22 έως 24 Ιουλίου.

Δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή έχουν:

  • απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές Δημοσιογραφίας, Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών Σχέσεων και συναφών αντικειμένων.
  • Επαγγελματίες από τα μέσα ενημέρωσης και άλλους σχετικούς οργανισμούς

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Απριλίου 2018 και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για αναλυτικές πληροφορίες και την αίτηση πατήστε εδώ.

Για την σχετική προκήρυξη πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο».