Επιχειρείν

Το Plaisir προσφέρει γεύσεις και επενδυτικές ευκαιρίες

14 καταστήματα καφε-ζαχαροπλαστείων και οργανωμένο τμήμα εστίασης

Η Plaisir είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εμπνευσμένη από τα εκτεταμένα ταξίδια της οικογένειας του Αριστείδη Παπαοικόνομου σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Εδώ εφαρμόζονται αυθεντικές τεχνικές παραγωγής και  χρησιμοποιούνται ποιοτικά συστατικά για να προσφέρεται στο κοινό μια μαγειρική απόλαυση που ξυπνά τις αισθήσεις και συλλαμβάνει τη φαντασία.

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο του Plaisir άνοιξε το 1984 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία νέων πρωτοποριακών γεύσεων στην περιοχή της ζαχαροπλαστικής, ελαφριά γεύση φτιαγμένη με καθαρά υλικά και υλικά υψηλής ποιότητας.

Ποιοτικά συστατικά που προσφέρουν μαγειρική απόλαυση και ξυπνούν τις αισθήσεις

Σήμερα, η εταιρεία αποτελείται από 14 καταστήματα καφέ-ζαχαροπλαστείων, μια κεντρική μονάδα παραγωγής στη Νέα Ραιδεστό και ένα καλά οργανωμένο τμήμα εστίασης που προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η Plaisir Brasserie είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας Plaisir Group. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στεγάζεται στο Electra Palace Hotel στην πλατεία Αριστοτέλους. Χτίστηκε το 2012 και έγινε γρήγορα το αγαπημένο μέρος για όλους στην πόλη. Το κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους κάνει την καθημερινή  ζωή ωραία εμπειρία. Ένας χώρος φιλοξενίας γαλλικής κομψότητας όπου ο καφές είναι απόλαυση, το γλυκό, το πρωινό ή η νόστιμη ελληνική κουζίνα ντύνονται με γνώση και πάθος.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο kemexpo.gr

Επισκεφθείτε το PLAISIR στην Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Θεσσαλονίκης.