Επιχειρείν

ΑΒ Food Market: μοντέλο ανάπτυξης στην Επαρχία

Οι νέοι συνεργάτες αξιοποιούν την έμπρακτη στήριξη του ΑΒ στην αρχική επένδυση

Το σήμα AB Food Market διαθέτει τον φιλικό και οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μέσης έκτασης καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300τ.μ. έως 600τ.μ. με τουλάχιστον 20-25 θέσεις στάθμευσης, σε κωμοπόλεις της επαρχίας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.

H AB υποστηρίζει έμπρακτα, την προσπάθεια των συνεργατών της υποστηρίζοντας την αρχική επένδυση ενός νέου καταστήματος ΑΒ Food Market μέχρι του ποσού των 250.000€, που αφορά στην επένδυση του τεχνολογικού εξοπλισμού του καταστήματος. Ο συνεργάτης από την πλευρά του διαθέτει το υπόλοιπο αρχικό κεφάλαιο, την ευχάριστη προσωπικότητά του και πολλή όρεξη για δουλειά.

Μέσης έκτασης κατάστημα για πόλεις της επαρχίας και τουριστικά κέντρα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Διαθέτει ένα δίκτυο 478 καταστημάτων και απασχολεί 14.132 εργαζομένους. Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων για την προσήλωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές της, την άριστη εξυπηρέτηση και τις διαχρονικές σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας που δημιουργεί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και την προστασία του Περιβάλλοντος, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο kemexpo.gr

Επισκεφθείτε το AB Food Market στην Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Θεσσαλονίκης.