Επιχειρείν

Ο ΑΒ δημιουργεί τα αστικά καταστήματα ευκολίας ΑΒ Shop & Go

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζει έμπρακτα τους νέους συνεργάτες για την αρχική επένδυση

Τα AB SHOP & GO, τα αστικά καταστήματα ευκολίας, αποτελούν μία οικονομική και ποιοτική λύση, η οποία βρίσκεται ένα βήμα από τα σπίτια των πελατών αλλά και μέσα στην καρδιά τους!

Η επιτυχημένη αυτή συνταγή αναπτύσσεται σε γειτονιές στην Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη και προσφέρει υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών. Ο χώρος πώλησης είναι από 120τ.μ. έως 200τ.μ.

Οικονομική και ποιοτική λύση... ένα βήμα από τα σπίτια των πελατών και μέσα στην καρδιά τους

H AB υποστηρίζει έμπρακτα, την προσπάθεια των συνεργατών της για την αρχική επένδυση συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους πορείας. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Διαθέτει ένα δίκτυο 478 καταστημάτων και απασχολεί 14.132 εργαζομένους.

Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων για την προσήλωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές της, την άριστη εξυπηρέτηση και τις διαχρονικές σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας που δημιουργεί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.

Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και την προστασία του Περιβάλλοντος, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δείτε το video

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στον ιστότοπο kemexpo.gr

Επισκεφθείτε το ΑΒ Shop & Go στην Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE Θεσσαλονίκης.