Επιχειρείν

Στα €105.000 το κόστος για τα Today's (franchise)

Όλες οι τεχνικές προδιαγραφές της επένδυσης (χώρος, εξοπλισμός, royalties)

Στα entry fees συμπεριλαμβάνονται το αρχικό εμπόρευμα, η αρχιτεκτονική μελέτη, ο προέλεγχος του καταστήματος, η άδεια λειτουργίας και η αρχική εκπαίδευση

Τα today’s delicious stores ανήκουν στον όμιλο εταιρειών today group, έναν αμιγώς ελληνικό όμιλο που διαχειρίζεται ταυτόχρονα τα καταστήματα, ταχείας εστίασης – καφέ Todaylicious και τα σύγχρονα καταστήματα ψιλικών Today stores.

Διαθέτει περίπου 200 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στην Κοζάνη, στην Λάρισα, στον Βόλο, στις Σέρρες, στην Κομοτηνή και στην Ρόδο.

Στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση σε όλη την επικράτεια. Το concept των today’s delicious stores προέκυψε από την σύμπραξη των δύο άλλων προαναφερόμενων τύπων καταστημάτων με στόχο να προσφέρεται στον καταναλωτή η δυνατότητα των συνδυαστικών αγοριών του καφέ – εστίασης με την μικρή λιανική στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε κατάστημα εξυπηρετεί περισσότερα από 1.000 άτομα το 24ωρο. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει πλήθος «value for money» γευστικές επιλογές take away, sit in και delivery καφεστίασης όσο και αναρίθμητες επιλογές επώνυμων τυποποιημένων προϊόντων καπνού, προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και μικρής λιανικής.

Προφίλ υποψηφίου franchisee

Το concept today’s delicious stores είναι σχεδιασμένο ώστε να μην είναι απαραίτητη η αυτοαπασχόληση του franchisee σε συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται για κατάστημα που λειτουργεί 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η δική μας προσωπική εκτίμηση είναι πως ο ιδιοκτήτης, ακόμα και εάν δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στην παραγωγική διαδικασία ή στην εξυπηρέτηση, πρέπει να φροντίζει ώστε να δημιουργεί προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες, να ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας αλλά και αυτών που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων (fifo κτλ).

Απόσβεση

Η απόσβεση έχει διακύμανση που ξεκινά από τους 6 μήνες και επεκτείνεται ανάλογα με το ύψος της επένδυσης, το σημείο και τη διαχείριση τους καταστήματος.

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το δίκτυο των today’s delicious stores μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310 486133 , [email protected]. Η ιστοσελίδα της εταιρείας είναι www.todaygroup.gr

Σημαντικό

  1. Στα entry fees (€35.000) συμπεριλαμβάνονται το αρχικό εμπόρευμα, η αρχιτεκτονική μελέτη, ο προέλεγχος του καταστήματος, η άδεια λειτουργίας και η αρχική εκπαίδευση
  2. Η συμφωνία με τα today's περιλαμβάνει: Εύρεση του κατάλληλου σημείου. Εκπαίδευση τόσο από εσωτερικούς όσο και από πιστοποιημένους εξωτερικούς εκπαιδευτές. Αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή του καταστήματος. Κεντρικές συμφωνίες με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές. Έρευνα και Ανάπτυξη

Οι πληροφορίες και τα τεχνικά στοιχεία προέρχονται από τον κ. Παναγιώτη Δραγουμάνο, οικονομολόγο - σύμβουλο ανάπτυξης επιχειρήσεων ([email protected])

Διαβάστε επίσης: