Επιχειρείν

250.000 ευρώ για να μπείτε στα Goody's της νέας εποχής

Το "κλειδί" για γρήγορη απόσβεση και σταθερή κερδοφορία είναι η τοποθεσία του καταστήματος

Οι ειδικοί επισημαίνουν: εάν διαθέτε το αρχικό απαιτούμενο κεφάλαιο, δείτε σοβαρά την προοπτική ενός Goody's Burger House

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες τα Goody’s έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην καταναλωτική συνείδηση πελατών κάθε ηλικίας, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που πρωτοεπισκέφθηκαν ένα κατάστημα Goody’s στην παιδική τους ηλικία και τώρα επισκέπτονται τα καταστήματα με τα δικά τους παιδιά, όντας οι ίδιοι ενήλικες.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης τα Goody’s Burger House αναβαθμίζουν το μοντέλο εστίασης σε ένα νέο επίπεδο εμπειρίας, περιβάλλοντος και εξυπηρέτησης, προσφέροντας στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης με value for money επιλογές μέσα από το ανανεωμένο μενού.

Προφίλ υποψηφίου franchisee: Το concept Goody’s Burger House φαίνεται πως είναι σχεδιασμένο, ώστε να μην είναι απαραίτητη η αυτοαπασχόληση του franchisee σε συγκεκριμένη θέση. Παρόλα αυτά η δική μας προσωπική εκτίμηση είναι πως σε ένα κατάστημα επισιτισμού ο ιδιοκτήτης, ακόμα και εάν δεν έχει συγκεκριμένο ρόλο στην παραγωγική διαδικασία ή στην εξυπηρέτηση, πρέπει να ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας και να επιβλέπει την χρηματοοικονομική διαχείριση. Εάν λοιπόν είστε άνθρωπος κοινωνικός, με διάθεση προσφοράς, με όρεξη για μάθηση και θέλετε να αισθάνεστε την σιγουριά της τεράστιας αναγνωρισιμότητας του brand name της Goody’s, που συνοδεύεται από την παρουσία του ομίλου Vivartia και διαθέτετε το απαιτούμενο κεφάλαιο, τότε την επιλογή ενός Goody’s Burger House πρέπει να την δείτε πολύ σοβαρά.

Απόσβεση: Βρίσκεται σε συνάρτηση με το ύψος της επένδυσης, το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα, το ενοίκιο και την οικονομική διαχείριση.

Επικοινωνία: Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το δίκτυο των Goody’s Burger House μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6540681 της franchise business, [email protected], ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας: www.goodysburgerhouse.com

Οι πληροφορίες και τα τεχνικά στοιχεία προέρχονται από τον κ. Παναγιώτη Δραγουμάνο, οικονομολόγο - σύμβουλο ανάπτυξης επιχειρήσεων ([email protected])