Επιχειρείν

Bruno Coffee, κάτι παραπάνω από ένας απλός καφές

Η εταιρεία παρέχει προς τους συνεργάτες της πλήρες πακέτο στήριξης

Aπαιτείται η φυσική παρουσία του franchisee για τον ρόλο του διαχειριστή – διευθυντή

Η ιστορία της BRUNO COFFEE ξεκίνησε το 2008 όταν και λειτούργησε το πρώτο κατάστημα από τον ιδρυτή της αλυσίδας κ. Κώστα Αναστασίου. Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος έθεσε τα θεμέλια για την δημιουργία του δικτύου το οποίο σήμερα αριθμεί 27 καταστήματα, ενώ δημιουργείται και το πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο.

Η εταιρεία παρέχει προς τους συνεργάτες της πλήρες πακέτο υποστήριξης για όλα τα στάδια δημιουργίας ενός καταστήματος, από την εύρεσή του μέχρι και το άνοιγμα. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει: εύρεση καταστήματος,  εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών και βοήθεια στις προμήθειες των πρώτων υλών, στην χρηματοοικονομική διαχείριση, στο μάρκετινγκ, στις πωλήσεις, στον ποιοτικό έλεγχο και σε τεχνικά θέματα. Επίσης, παρέχεται πλήρες εγχειρίδιο λειτουργίας.

Τι πρέπει να κάνει ο δικαιοπάροχος: Το concept της BRUNO COFFEE είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που απαιτείται η φυσική παρουσία του franchisee, ο οποίος μέσα από τον ρόλο του διαχειριστή – διευθυντή θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει της πωλήσεις του καταστήματος του μέσα από την προσωπική επαφή με τους πελάτες, αλλά και μέσα από την διαχείριση του προσωπικού.

Σημειώστε: Για ένα BRUNO COFFE STORE απαιτούνται, ανά βάρδια, 5 – 7 άτομα.

Εάν λοιπόν είστε ένας κοινωνικός άνθρωπος που σας αρέσει να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας σαν να είναι καλεσμένοι στο σαλόνι του σπιτιού σας, τότε διαθέτετε τα κατάλληλα προσόντα για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα BRUNO COFFEE.
 

Λοιπές χρεώσεις: Δεν υπάρχουν. Η εταιρεία διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα με επίκεντρο και προτεραιότητα την κερδοφορία του franchisee. Για κάθε κατάστημα συντάσσεται συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε υποψηφίου συνεργάτη που αποτυπώνεται πλήρως το πλαίσιο συνεργασίας.

Απόσβεση: Η απόσβεση ενός καταστήματος BRUNO COFFEE υπολογίζεται ανάλογα με το ενοίκιο, την περιοχή και το μέγεθος του καταστήματος από 1,5 έως και 2,5 έτη.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2410 572144, www.bruno.gr

Οι πληροφορίες και τα τεχνικά στοιχεία προέρχονται από τον κ. Παναγιώτη Δραγουμάνο, οικονομολόγο - σύμβουλο ανάπτυξης επιχειρήσεων ([email protected])