Επιχειρείν

Μια ελληνική συσκευή (microboiler) για ενεργειακή εξοικονόμηση 75%

Πώς λειτουργεί, τι προσφέρει, κόστος εγκατάστασης - Στοιχεία επικοινωνίας

Κάντε, τώρα, οικονομία στα έξοδα για τη θέρμανση του σπιτιού σας έως και 75%.

Απευθυνθείτε στη Microboiler Greece για να εγκαταστήστε μικρολέβητες στα καλοριφέρ σας και να τα μετατρέψετε σε σώματα αυτόνομης λειτουργίας. 

Η ελληνική εταιρεία που εφηύρε και διακινεί το microboiler μάς συστήνεται:

Γενικές πληροφορίες για το μικρολέβητα (microboiler)

(1) Ο μικρολέβητας είναι ένας μίνι ηλεκτρικός λέβητας. Μια μικρή συσκευή μεγέθους όσο μια φιάλη του ενός λίτρου και λειτουργεί χωρίς κυκλοφορητή.Συνδέεται, χαμηλά σε κάθε σώμα καλοριφέρ και ζεσταίνει το νερό του σώματος.Το μετατρέπει δηλαδή σε καλοριφέρ αυτόνομης λειτουργίας.

(2) Έτσι πετυχαίνουμε αυτονομία δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταναλώνουμε μόνο για τον χώρο που χρησιμοποιούμε κάνοντας ιδιαίτερα μεγάλη οικονομία. Δηλαδή, το βράδυ που κοιμόμαστε καταναλώνουμε μόνο για τα υπνοδωμάτια που χρησιμοποιούμε και όχι για το σαλόνι ;ή την κουζίνα που δεν χρησιμοποιεί κανένας και αντίστροφα. Η συσκευή κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Είναι εργαστηριακά ελεγμένη και έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά CE. Κάνει ενεργειακή εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο πάνω από 1 προς 3 και έχει εγγύηση για πέντε χρόνια.

(3) Ο μικρολέβητας παράγεται σε διαφορετική ισχύ, για χρήση ανάλογα με το μέγεθος του κάθε καλοριφέρ. Παράγεται σε 250 watt , σε 500 watt , σε 1000 watt, σε 1500 watt και τελικά σε 2000 watt για πολύ μεγάλα καλοριφέρ.Έτσι: μικρολέβητας ισχύος 250 watt ειναι για ένα μικρό σώμα w.c. η μια μικρή πετσετοκρεμάστρα, ενώ μικρολέβητας ισχύος 2000 watt εξυπηρετεί ιδιαίτερα μεγάλο καλοριφέρ καθημερινού χώρου, ή γραφείου ή χώρου με περιορισμένη μόνωση.

(4) Ο μικρολέβητας παράγεται επίσης σε δύο επιπλέον τύπους των 3000 watt και 4000 watt, για χρήση μεμονωμένα, ή σε συστοιχία περισσότερων συσκευών, για αυτονόμηση ενιαίου διαμερίσματος με κυκλοφορητή από κεντρικό σημείο, όπως είναι το λεβητοστάσιο ή το κολεκτέρ διανομής που υπάρχει η ηλεκτροβανα της αυτονομίας του διαμερίσματος.

(5) Επίσης ο μικρολέβητας ισχύος από 1500 έως 4000 watt χρησιμοποιείται ενισχυτικά για υποβοήθηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέρμανσης κάθε τύπου, ή σε fan-coil για χρήση σε χώρους με περιορισμένη μόνωση ή σε μεγάλες η μικρές αίθουσες συγκέντρωσης κοινού όπως είναι αίθουσες γραφείων, καφετέριες, μεγάλα καταστήματα κλπ.

(6) Ένας γενικός τρόπος για να υπολογίσετε το κόστος αυτονόμησης ενός χώρου διαμερίσματος ή ξενοδοχείου όταν υπάρχουν τα σώματα, είναι 270 έως 280 ευρώ ανά σώμα καλοριφέρ.

(7) Για μεγάλες εγκαταστάσεις πάνω από 15 σωμάτων, όπως πολυκατοικίες ή ξενοδοχεία έχουμε ειδικές προσφορές ανάλογα με το πλήθος των σωμάτων.

  • Πληροφορίες για συνεργασίες ή για την συσκευή στα τηλέφωνα: 211 40 45 145 – 6972 245 057 - 6938 284 112
  • Εγκατάσταση 7 ημέρες, ώρες 10:00-22:00
  • Παραγγελίες-πωλήσεις, αποστολές, τηλ.: 215 5156921
  • Στείλτε mail στο [email protected]