Ιδιωτικός τομέας

Full παροχές υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Ποιο είναι το πρόγραμμα που καλύπτει την φροντίδα της υγείας σας και σας προσφέρει ξενοιασιά

Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό

Μια ευέλικτη λύση για την ασφάλιση της υγείας καθιερώνει η Εθνική Ασφαλιστική. Η εταιρεία με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, μπαίνει στη νέα εποχή νοσοκομειακής ασφάλισης με ένα καινοτόμο, ανταγωνιστικό προϊόν στην ασφάλιση υγείας, το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health].

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς σε σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα της χώρας.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€.

Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής στα έξοδα ανά νοσηλεία 0€, 500€, 1.500€, 3.000€ ή 6.000€ ή 10.000€ κατά έτος).

Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του, έχοντας στη διάθεσή του 5 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Δωρεάν ετήσιο check-up

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω συμβεβλημένου ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσικοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη.

Σε ποιους απευθύνεται το Full [Health]

Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε όλους όσoι θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους, απολαμβάνοντας μια ζωή γεμάτη ξενοιασιά!

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι και 65 ετών. Μεριμνώντας ωστόσο και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, προσφέρονται συνδυασμοί νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500€, 3.000€ ή 6.000€).

Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος συνδυασμός κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζει την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000€ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Οικογενειακές εκπτώσεις

Παράλληλα, για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας προσφέρονται σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα υγείας (20% για τον/τη σύζυγο και ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), που μπορούν να ελαφρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Επιπροσθέτως, με το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health]:

· Το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, μηδενίζεται ή μειώνεται κατά 50% ανάλογα µε την επιλογή του νοσοκομείου

· Σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική νοσηλευτικά ιδρύματα, μειώνεται το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου κατά 50%

· Δίνεται Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να µην ενεργοποιήσει για τα έξοδα νοσηλείας του το πρόγραμμα Full [Health]

· Παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς από διαγνωστικές ιατρικές πράξεις χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως στα συμβεβλημένα µε την Εθνική Ασφαλιστική νοσοκομεία

· Καλύπτονται έξοδα που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία

· Ο ασφαλισμένος επωφελείται από τους βελτιωμένους και φιλικούς όρους του ασφαλιστηρίου του, που τον βοηθούν να κατανοήσει με απόλυτη διαφάνεια τη λειτουργία του προγράμματός του

Επιπλέον καλύψεις

Η Εθνική Ασφαλιστική έχει επίσης σχεδιάσει προγράμματα που μπορούν να ολοκληρώσουν την κάλυψη του ασφαλισμένου, όπως η Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα που προστατεύει τον ασφαλισμένο από τις οικονομικές επιπτώσεις ενός ατυχήματος και η Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, η οποία διασφαλίζει στον ασφαλισμένο πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθεί άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας του.

Κάλυψη με ιστορικό

Ακόμη, προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν λύσεις, για άτομα τα οποία λόγω σοβαρού ιατρικού ιστορικού δεν μπορούν να ασφαλιστούν με τα υπόλοιπα διαθέσιμα προγράμματα υγείας και κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων της εταιρίας.

Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων της και της αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ώστε να καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη για τη φροντίδα της υγείας, περνώντας την αξία της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr