Ιδιωτικός τομέας

Brink's Hellas: Νέες θέσεις εργασίας για φύλακες ασφαλείας αερομεταφορών-Screeners

Απαραίτητα προσόντα, παροχές και φόρμα υποβολής βιογραφικού

Ο όμιλος «Brink’s Hellas», η μεγαλύτερη εταιρεία Security στην Ελλάδα, πολυεθνική με ηγετική θέση παγκοσμίως, προσλαμβάνει άμεσα προσωπικό, δίνοντας τη δυνατότητα για επαγγελματική εξέλιξη σ ένα αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας.

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΚΩ, ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

- Φύλακες Ασφάλειας Αερομεταφορών - Screeners

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

  • Άδεια εργασίας ΙΕΠΥΑ Ν. 2518/97 σε ισχύ (Άδεια Security)**
  • Απολυτήριο Λυκείου

Στους κατάλληλους υποψηφίους, η εταιρία παρέχει:

  • Επιδότηση της εκπαίδευσής για την απόκτηση της άδειας Screener
  • Την διαμονή στο νησί για όλο το διάστημα της απασχόλησής τους
  • Extra παροχές σε μηνιαία βάση

**Εάν ενδιαφέρεσαι για τη θέση αλλά δε διαθέτεις την απαιτούμενη άδεια εργασίας ΙΕΠΥΑ, εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε ώστε να την εκδόσεις το συντομότερο δυνατό

O όμιλος αναφέρει:

Κάνε ένα ασφαλές βήμα στην καριέρα σου

Έλα στη Brink’s! Καταχώρησε τώρα το βιογραφικό σου στην ηλ. διεύθυνση στο http://careers.brinks.gr επιλέγοντας τον κωδικό θέσης SCR/FR ή κάλεσε στα τηλέφωνα 21101 30604-5

Στην Brink’s Hellas σεβόμαστε τους εργαζομένους μας και εκτιμούμε την προσφορά τους ανεξαιρέτως σε ποια θέση βρίσκονται, αξιολογώντας αντικειμενικά και επιβραβεύοντας την καλή απόδοση.

Θεσμοί όπως η ανάδειξη των Υπαλλήλων του Μήνα , των Υπαλλήλων του Έτους, η ετήσια Αξιολόγηση της Απόδοσης και η Ανταμοιβή της επιτυχίας των ανθρώπων, είναι βαθιά ριζωμένοι στην κουλτούρα της Εταιρίας μας.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε σε θέσεις ευθύνης πολλούς από τους πιο άξιους ανθρώπους μας και συνεχώς παρέχουμε παρόμοιες ευκαιρίες σε όλους.