Ιδιωτικός τομέας

Θέλεις ο εκτυπωτής σου να ‘τρέχει’ συνέχεια;

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης που λάνσαρε η XeroxHellas το 2016 για επιλεγμένα μοντέλα της, συμπληρώνει την τρίτη χρονιά επιτυχίας του. Μέχρι τώρα, πάνω από 2.000 πελάτες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα XeroxWarranty+, εξασφαλίζοντας άμεση υποστήριξη στο χώρο εργασίας τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση ακόμη περισσότερων πελατών, η Xerox διευρύνει τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσθέτοντας νέες συσκευές.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος Xerox(R) Warranty+, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επέκτασης των όρων της αρχικής εγγύησης του μηχανήματός τους έως πέντε χρόνια (τα Α3 μοντέλα έως 3 χρόνια), με μόνη προϋπόθεση την αγορά αυθεντικών αναλωσίμων Xerox, μια φορά το χρόνο.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια βλάβη κατά τη διάρκεια της εγγύησης, η XeroxHellas προβαίνει σε έλεγχο και επισκευή, πάντα χωρίς καμία χρέωση.

Οι νέες συσκευές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένες για μικρές ομάδες εργασίας. Με αυτό τον τρόπο η XeroxHellas επεκτείνει τη στήριξή της σε επαγγελματίες κάθε είδους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στο γραφείο και να εστιάζουν απερίσπαστοι στο αντικείμενο της δραστηριότητάς τους.

Η εγγύηση μπορεί να επεκταθεί έως 5 χρόνια για όλα τα Α4 μοντέλα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και για έως 3 χρόνια για τα αντίστοιχα Α3 μοντέλα

Για την ενεργοποίηση της εγγύησης απαιτείται εγγραφή στην ιστοσελίδα της Xerox. Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα της πενταετούς εγγύησης της Xerox, υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xerox.gr/warrantyplus.