Ιδιωτικός τομέας

Εκπαίδευση σε soft skills και προοπτική άμεσης πρόσληψης στην Aegean

Θέλεις να εργαστείς άμεσα;

Δήλωσε συμμετοχή στο δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης με προοπτική άμεσης πρόσληψης, που διενεργεί η κοινωνική επιχείρηση knowl σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την εκπαίδευσή σου, θα έχεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να διεκδικήσεις μια από τις θέσεις για Call Center Agents, που προσφέρει η Aegean Airlines στην Αθήνα.

Αίτηση συμμετοχής εδώ

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα καταγράφει 100% επιτυχία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες που το έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς, βρήκαν εργασία άμεσα σε εταιρείες όπως Vodafone Ελλάδας, Goldair Handling, Aegean Airlines και Avin.

Το πρόγραμμα GetInto από το Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου) υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση σε συνεργασία με εταιρείες διαφόρων κλάδων, συνδέοντας άμεσα την εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

H εκπαίδευση είναι δωρεάν και εστιασμένη στα soft skills (μαλακές δεξιότητες) που είναι πλέον απαραίτητα για την ένταξη στην αγορά εργασίας. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης.

Αν είσαι 18-30 ετών και σ’ ενδιαφέρει:

  • η εκπαίδευση σε μαλακές δεξιότητες (soft skills) που απαιτεί η αγορά εργασίας
  • η δυνατότητα να διεκδικήσεις άμεσα μια θέση πλήρους απασχόλησης στην Αθήνα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ