Ιδιωτικός τομέας

Τιτάνιο πλάνο 6 πυλώνων και 21 δράσεων από την Εθνική Ασφαλιστική

Τι ειπώθηκε στην τιμητική εκδήλωση προς τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε -και φέτος- η ειδική, τιμητική, εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εθνική Ασφαλιστική προς τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου της.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Golf Prive-Manor House, βγήκαν... ειδήσεις.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, αναφερόμενος στα της εταιρικής λειτουργίας έκανε γνωστό ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο μετασχηματισμού της, το οποίο αγγίζει όχι μόνο τις υποδομές αλλά και τα δίκτυα πωλήσεων.

«Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 6 πυλώνων, 21 δράσεων και εκατοντάδων επί μέρους ενεργειών», είπε και υπογράμμισε:

«Είμαστε σε εποχή μεγάλων ανατροπών για τον κλάδο μας και η πρωτοκαθεδρία πρέπει να επαληθεύεται με τις επιλογές και τα έργα μας, πράγμα που σημαίνει μια διαρκή αναμέτρηση πρωτίστως με τους ίδιους μας τους εαυτούς».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, απευθυνόμενος "ενώπιον αυτών που είναι οι καλύτεροι", όπως είπε, υπογράμμισε το ότι η εταιρεία "διατηρείται σταθερά στο βάθρο του πρωταθλητή".

Χαρακτηριστικό είναι ότι, εκτός από τα υψηλά ποσοστά ανταπόδοσης προς την κοινωνία, η Εθνική Ασφαλιστική και για το 2018 κατέγραψε:

  • Κέρδη 63 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων 43 λειτουργικά)
  • Αύξηση παραγωγής κατά 12,4% σε όλους τους κλάδους 
  • Αύξηση στον κλάδο Ζωής και Υγείας σε ποσοστό 23%  

«Μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον ρυθμό, τον ρυθμό της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην αγορά μας, στους ασφαλισμένους μας, στην κοινωνία. Γιατί ο ρυθμός της Εθνικής Ασφαλιστικής είμαστε όλοι εμείς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντάς.

Στη Βραδιά Βραβεύσεων 2019 της Εθνικής Ασφαλιστική, προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κυρία Μαρία Γαζούλη, καθηγήτρια Μοριακής Βιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η κ. Γαζούλη αναφέρθηκε στις συναρπαστικές εξελίξεις στον κλάδο της μοριακής βιολογίας, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στον ασφαλιστικό κλάδο και ιδιαιτέρως στην ασφάλιση Υγείας.

Οι καλύτεροι εκ των συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής κέρδισαν ταξίδια σε δύο μαγευτικούς προορισμούς: την Κεφαλονιά και το Βιετνάμ.