(upd)Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «100» της Άμεσης Δράσης
(upd του κειμένου από την αρχική δημοσίευση 20:13) Τεχνική δυσλειτουργία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη γραμμή της Άμεσης Δράσης, το γνωστό «100», η οποία τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας.
Για περίπου μισή ώρα οι πολίτες δεν μπορούσαν να καλούν στο 100 και οι Αρχές ζήτησαν, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, να χρησιμοποιείται ο αριθμός 112. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., άνοιξαν επιπλέον γραμμές στο 112 ώστε να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση του κοινού. Λίγο αργότερα, η βλάβη αποκαταστάθηκε και η γραμμή επανήλθε σε κανονική λειτουργία.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικής βλάβης του τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης Αττικής 100, για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη οι πολίτες να καλούν τον ενιαίο ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέχρι αποκατάστασης του προβλήματος.
- 25 λεπτά πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 56 λεπτά πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 1 ώρα πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026









