Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.
Η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός κατά της κομματικής ηγεσίας, με αφορμή ανάρτηση του Δημήτρης Χατζησωκράτης, στην οποία γινόταν αναφορά ακόμη και σε αναστολή λειτουργίας του κόμματος.
Το νέο επεισόδιο αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη εσωκομματική ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο όπου η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική και τη συνοχή της μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
- 8 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή
- 16 λεπτά πριν Καιρός: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- 20 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Μισθός 920 ευρώ και ένσημα – Ποιοι άνεργοι μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα


















