Νεκρός εντοπίστηκε ο 19χρονος που εξαφανίστηκε από το Γαλάτσι
Τραγική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 19χρονου Χαράλαμπου από το Γαλάτσι, καθώς εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) στην περιοχή Νταμάρια Γαλατσίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε άμεσα για την τραγική κατάληξη του άτυχου νεαρού, για τον οποίον οι αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Ο 19χρονος εξαφανίστηκε στις 28/1 από το Γαλάτσι. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την επόμενη ημέρα, στις 29/1 δηλαδή, και ως εκ τούτου προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
- Μόλις τώρα Πυροσβεστική 2026: Βγήκαν οι πίνακες για 15 θέσεις Νομικών – Οι κρίσιμες ημερομηνίες
- 1 λεπτό πριν Ξεκίνησε η δίκη για την τραγωδία στη Χαλκιδική με νεκρό 33χρονο και 46χρονη αστυνομικό
- 4 λεπτά πριν Εφετείο Αθηνών: Νέα αίθουσα για μεγάλες δίκες – Τα έργα που αλλάζουν το δικαστήριο















