Έκτακτη συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ
Σε κατάσταση επιφυλακής τίθεται η ελληνική κυβέρνηση λόγω της κρίσιμης κατάστασης που διαμορφώνεται στη Μέση Ανατολή, έπειτα από τον βομβαρδισμό πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το απόγευμα στις 19:00 θα συγκληθεί εκτάκτως το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποκλειστικό θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί στο Πεντάγωνο για κατ’ ιδίαν επαφές και αναλυτική αποτίμηση όλων των πιθανών εξελίξεων επί του πεδίου.
Ο πρωθυπουργός, μέσα από τη νέα εβδομαδιαία ανάρτησή του στο Facebook, απηύθυνε έκκληση για ψυχραιμία και παγκόσμιο συντονισμό.
Τόνισε ότι η Ευρώπη καλείται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην εξασφάλιση της διεθνούς σταθερότητας, ενόψει και των κρίσιμων θεσμικών συνεδριάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα.
- 16 λεπτά πριν Κεραμέως: Το φύλο δεν μπορεί να επηρεάζει τον μισθό – Τι αλλάζει στην αγορά εργασίας
- 25 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή
- 33 λεπτά πριν Καιρός: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
















